Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Dar vienas pokytis „Maximos“ parduotuvėse: atsisakė sveriamų riešutų ir džiovintų vaisių

Didžiausias prekybos tinklas „Maxima“ pastaruoju metu savo asortimente įgyvendina ne vieną pokytį. Nuo kovo 1 d. parduotuvėse nebeprekiaujama sveriamais riešutais ir džiovintais vaisiais. Kas lėmė tokį sprendimą?
„Maxima“
„Maxima“ / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Prieš kelias dienas rašėme, kad „Maxima“ nusprendė sumažinti drabužiams skirtus prekybos plotus ir vietoje jų išplėsti šviežio maisto pasirinkimą.

Tai – ne vienintelis pasikeitimas, kurio imtasi.

„Maxima” Pirkimų departamento vadovas Marius Tilmantas 15min patvirtino, kad nuo kovo 1 d. nebeprekiaujama sveriamais riešutais ir džiovintais vaisiais visose „Maximos“ parduotuvėse.

Fotolia nuotr./Riešutai
Fotolia nuotr./Riešutai

„Gyvenimas pandemijos sąlygomis mus paskatino visaip kitaip pažvelgti į nefasuotas prekes – karantino metu negalėjome prekiauti nefasuotais vaisiais, riešutais, sausainiais ir pan., pradėjome fasuoti viską patys dėl higienos reikalavimų. Tai patiko mūsų klientams, stebėjome rinkos tendencijas ir vartojimo įpročius – 2022, palyginti su 2021 m., sveriamų riešutų, sėklų ir džiovintų vaisių pardavimai mažėjo, fasuotų augo“, – komentare 15min aiškino M.Tilmantas.

Jis tikino, jog vartojimo įpročiai keičiasi, pirkėjai linkę rinktis saugesnę ir labiau higieniškai patikimesnę sufasuotą prekę, kas ypač aktualu iš karto valgomam, termiškai neapdorojamam ir nenuplaunamam produktui.

„Mes irgi esame už tai, kad mūsų klientams nereikėtų galvoti ar jo nusipirktas vaisius ar riešutas yra švarus bei tinkamas valgyti iš karto. Nuo kovo 1 d. atsisakėme sveriamų riešutų ir džiovintų vaisių visose „Maximos“ parduotuvėse. Šiuo metu gali pasitaikyti tik išparduodami likučiai“, – tvirtino prekybos tinklo atstovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas