Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Darbą pradeda nauji Vilniaus, Kauno ir Palangos oro uostų vadovai

Darbų vairą jau perėmė Vilniaus oro uosto direktorius Dainius Čiuplys. Kauno filialui netrukus ims vadovauti Karolis Matulaitis, o Palangoje darbus pradės Andrius Daujotas, skelbiama Lietuvos oro uostų pranešime spaudai. 
Vilniaus oro uostas
Vilniaus oro uostas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Mūsų vizija – ilgainiui tapti dažniausiai keleivių ir partnerių pasirenkamu oro uostų tinklu regione. Viliuosi, kad nauji Vilniaus, Kauno ir Palangos oro uostų vadovai, savo srityje sukaupę ilgametę patirtį, dar labiau sustiprins mūsų pajėgas ir padės įgyvendinti šį įmonės siekį“, – pranešime spaudai teigia Lietuvos oro uostų vadovas Marius Gelžinis.

Pareigas liepos 23 d. pradėjęs eiti Vilniaus oro uosto direktorius D. Čiuplys yra sukaupęs beveik 15-os metų darbo patirtį daugiausiai bankines ir informacinių technologijų paslaugas teikiančiose tarptautinėse kompanijose. Pastaruoju metu vadovavo „Barclays“ operacijų centro Lietuvoje projektų valdymo skyriui. Anksčiau dirbo tokiose įmonėse kaip „Baltic Amber Solutions“, „Snoras“, „Forbis JSC“, „Intersurgical JSC“, „Bureau Veritas“, „Kitron“.

Liepos 27 d. prie komandos prisijungsiančiam Palangos oro uosto vadovui A. Daujotui aviacijos sektorius jau pažįstamas. Savivaldybės įmonėje Šiaulių oro uostas jis ėjo direktoriaus ir valdybos pirmininko pareigas. Taip pat yra sukaupęs didelę patirtį logistikos ir jūrų uosto valdymo srityse, prisidėjęs prie sėkmingos tarptautinių įmonių veiklos. Pastaruoju metu A. Daujotas vadovavo komercijos skyriui įmonėje „Brigama“. Anksčiau yra dirbęs įmonėse „Fortum Klaipėda“, „Logintra“, „Klaipėdos smeltė“, Saugios laivybos administracijoje ir Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijoje.

Nuo rugpjūčio 9 d. pareigas pradės eiti naujasis Kauno oro uosto direktorius K.Matulaitis – aviacijos pramonės profesionalas, sukaupęs žinių bagažą įmonių strategijos nustatymo ir projektų įgyvendinimo srityse. Pastaruoju metu K. Matulaitis dirbo vyr. projektų vadovu įmonėje „Investuok Lietuvoje“. Prieš tai kaupė patirtį tokiose įmonėse kaip „Civitta“ ir „Locatory“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas