Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Lombardų tinklas „Banknote“ plečiasi: Vilniuje atidaromos dvi naujos parduotuvės

Latvijos fintech įmonė „DelfinGroup“, tęsdama plėtrą Lietuvos rinkoje, Vilniuje atidarė du naujus lombardus „Banknote“, rašoma pranešime spaudai.
„Banknote“ parduotuvė
„Banknote“ parduotuvė / Bendrovės nuotr.

Vienas iš naujai atidarytų „Banknote“ lombardų yra aktyvioje miesto centro zonoje, Kalvarijų g. 98, o kitas – Savanorių pr. 33. Pradėjus veikti dviem naujiems padaliniams, „Banknote“ tinklą Lietuvoje sudaro 7 lombardai.

Didzis Admidinšas, „DelfinGroup“ valdybos pirmininkas, pabrėžia, kad, praėjus pusmečiui nuo veiklos pradžios Lietuvoje, bendrovė pastebi augančią siūlomų paslaugų paklausą. Lietuvos gyventojai, siekdami užsidirbti papildomų pajamų, iki šiol aktyviausiai naudojosi galimybe „Banknote“ parduotuvėse parduoti savo tvarkingus naudotus ir mažai naudotus daiktus. Taip pat aktyviai naudojamasi galimybe gauti paskolą už užstatą.

Bendrovės nuotr./„Banknote“ parduotuvė
Bendrovės nuotr./„Banknote“ parduotuvė

„Mūsų sukaupta patirtis Latvijos rinkoje suteikia neįkainojamą pagrindą sparčiai plėtrai ir kaimyninėje šalyje, todėl natūralu, kad siekiame plėsti „Banknote“ tinklą, kad būtume dar arčiau savo klientų. Akivaizdu, kad žiedinės ekonomikos principai svarbūs ir Lietuvos gyventojams, galvojantiems, kaip panaudoti ir „išleisti į apyvartą“ ūkyje nebereikalingus daiktus. Ilgainiui toks požiūris skatina rinktis mažai naudotą daiktą, užuot iš karto pirkus naują, ir taip taupyti gamtos išteklius", - sako D.Admidinšas.

Šiuo metu gyventojai pateikti prekes pardavimui gali tik tiesiogiai parduotuvėse, o netolimoje ateityje „Banknote“ klientams bus pasiūlyta galimybė parduoti daiktus ir internetu. Šiuo metu Lietuvoje ir Latvijoje veikia mažmeninės prekybos internetinė parduotuvė, kurioje yra daugiau kaip 55 000 naudotų ir patikrintų prekių.

Lietuvos gyventojai labiausiai vertina mažai naudotą buitinę techniką, tokią kaip mobilieji telefonai, garso aparatūra. Taip pat filialuose pastebima vertybių, ypač aukso gaminių, paklausa. Lombardo paslaugų paklausa taip pat kas mėnesį didėja.

Bendrovė pradės teikti vartojimo paskolas

Šių metų liepą „DelfinGroup“ antrinė įmonė UAB „DelfinGroup LT“ gavo Lietuvos banko licenciją teikti vartojimo paskolų paslaugas. Todėl be paskolų su užstatu, trečiąjį šių metų ketvirtį „DelfinGroup“ Lietuvos rinkoje pradės siūlyti ir vartojimo paskolų paslaugas tiek internetu, tiek „Banknote“ skyriuose.

D.Admidinšas sako: „Dirbame teikdami individualizuotas, suprantamas ir prieinamas finansines paslaugas Lietuvos rinkoje, kur svarbų vaidmenį atlieka ne tik stiprūs skaitmeniniai sprendimai, bet ir fizinių parduotuvių tinklas. Todėl matome galimybių ateityje dar labiau išplėsti „Banknote“ geografinę aprėptį Lietuvoje.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai