Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Dr. Austėja Landsbergienė jungiasi prie MAX autorių komandos

15min naujienų portalo mokamo turinio MAX autorių komanda plečiasi – nuo šiol prenumeratoriai galės skaityti ir edukologės, knygų autorės, socialinių mokslų daktarės bei darželių „Vaikystės sodas“ bei Karalienės Mortos mokyklos steigėjos Austėjos Landsbergienės publikacijas. Autorė su skaitytojais dalinsis įžvalgomis švietimo, tėvystės ir kontekstinio ugdymo klausimais, taip pat pateiks savo nuomonę aktualiausiomis šių dienų temomis.
Dr. Austėja Landsbergienė
Dr. Austėja Landsbergienė / Asmeninio archyvo nuotr.

Austėja Landsbergienė – gerai Lietuvoje žinoma edukologė, knygų autorė, socialinių mokslų daktarė, jau daugiau nei dvidešimt metų besigilinanti į švietimo klausimus, laikoma kontekstinio ugdymo pradininke Lietuvoje.

2015 metais Švedijos verslo apdovanojimuose dr. Austėja Landsbergienė išrinkta Jaunuoju metų antrepreneriu už Lietuvos švietimo sistemos tobulinimą įgyvendinant naują mokymo koncepciją ir už tai, kad yra įkvepiantis pavyzdys, kaip aistrą ir žinias galima paversti sėkmingu verslu.

2016 m. A.Landsbergienė buvo išrinkta Lietuvos metų moterimi už „šalies švietimo sistemos supurtymą“. Tais pačiais metais laimėjo prestižinę Kolumbijos universiteto Niujorke Klingenstein centro stipendiją, kuri kasmet, nuo 1991-ųjų, skiriama dvidešimčiai geriausių pasaulio švietimo lyderių ir kaitos vadovų.

Pirmoji A.Landsbergienės publikacija pasirodys rugsėjo 16 d.

Mokamo turinio ženkleliu MAX kas mėnesį žymima per 300 išskirtinių, niekur kitur neskelbiamų publikacijų. Jas ruošia 15min žurnalistai, išorės autoriai, skaitytojams siūlomi JAV žiniasklaidos gigantės „The New York Times“ tekstai lietuvių kalba.

„A.Landsbergienės komentarai sustiprins turinį ir praplės temų įvairovę, kurią siūlome prenumeratoriams“, – įsitikinęs 15min vyr. redaktorius Vaidotas Beniušis.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Vaidotas Beniušis
Luko Balandžio / 15min nuotr./Vaidotas Beniušis

Nusprendusiems užsisakyti MAX mokamą turinį, pirma savaitė kainuos tik 0,01 euro, o vėliau bus taikoma įprasta mėnesio prenumeratos kaina – 3,5 euro. Norintys sutaupyti gali iš karto rinktis metinės prenumeratos planą už 33,5 euro (2,79 Eur/mėn.). Atsiskaityti galima visais patogiausiais būdais: banko kortele, telefonu arba mokėjimu per el. bankininkystę. Nutraukti prenumeratą galima bet kada.

Užsisakyti mokamą turinį galima ČIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas