Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
08 18

Luko gastrobaras tapo nauju traukos tašku Žirmūnuose – 2 km aplink nebuvo jokios vietos, kurioje galima pasėdėti

Vis daugiau jaunų žmonių siekia pradėti savo verslą ir maisto rinka tampa dar viena jų ambicijų realizavimo vieta. Vienas tokių žmonių – Lukas Ragelis, Vilniaus Žirmūnų mikrorajone įkūręs „106 GastroBar“. Maisto ir gėrimų tiekimas šiam vaikinui tapo aistra dar paauglystėje, kai pirmą kartą pravėrė restorano duris. Nuo tos dienos Lukas nuolat svajojo apie akimirką, kai galės žengti į savarankišką verslo pasaulį.
„106 GastroBar“ picerija Žirmūnuose ir jos savininkas Lukas
„106 GastroBar“ picerija Žirmūnuose ir jos savininkas Lukas / Roberto Riabovo / BNS nuotr.

Suktis maitinimo sektoriuje Lukas pradėjo nuo padavėjo pozicijos. Sukaupęs patirtį kaip barmenas, baro vadovas ir alkoholio vadybininkas, jis galiausiai išdrįso imtis savo verslo.

Roberto Riabovo / BNS nuotr./„106 GastroBar“ picerija Žirmūnuose
Roberto Riabovo / BNS nuotr./„106 GastroBar“ picerija Žirmūnuose

Paauglystėje puoselėta svajonė tapo realybe, kai kartu su verslo partneriu Lukas nusprendė atidaryti gastrobarą būtent ten, kur tokios vietos labiausiai trūko – gyvenamajame rajone. Įgyvendinti idėją jie pradėjo nuo nulio.

Vaikinas svarstė, kad jo valdomoje vietoje žmonės galėtų pailsėti po dienos darbų, išvengdami ilgo kelio iki miesto centro. Čia jie jaustųsi lyg namuose, lyg iš jų niekur nebūtų išvykę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai