Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Draudimo bendrovė „If“ plečia IT kompetencijų centrą Lietuvoje

Vienai didžiausių finansų įmonių grupių Šiaurės Europoje Suomijos „Sampo“ priklausanti ne gyvybės draudimo bendrovė „If“ stiprina pozicijas informacinių technologijų srityje (IT) – ji atidarė IT kompetencijų centrą Vilniuje ir plečia jo komandą – artimiausiu metu ji bus padidinta 50 proc.
„If“ biuras
„If“ biuras / „If“ nuotr.
Temos: 1 Verslas

Tai dar vienas plėtros žingsnis Baltijos šalyse, antradienį pranešė „If“.

Baltijos šalių komunikacijos grupės vadovė Milda Lomsargienė BNS sakė, kad dabar komandoje dirba 12 IT specialistų, o per kelerius metus jų skaičių ketinama smarkiai padidinti.

Komandą papildys kokybės užtikrinimo specialistai, .NET programuotojai, RPA sprendimų vystytojai, tapatybės prieigos valdymo (IAM) ekspertai, testuotojai bei duomenų analitikos ekspertai.

Pasak „If“ Lietuvoje vadovės ir valdybos narės Žanetos Stankevičienės, dėmesys technologijoms yra vienas „If“ prioritetų.

„Draudimo verslas yra kompleksiškas ir sykiu nuolat kintantis kartu su inovacijų proveržiu. Siekdami verslo pažangos mes tobuliname ir paprastiname verslo procesus, investuojame į skaitmeninius klientų aptarnavimo kanalus“, – pranešime teigia Ž.Stankevičienė.

„If“ Baltijos šalių IT vadovas Janis Kesteris sako: „Iki šiol esame subūrę stiprią duomenų ekspertų iš Lietuvos bendruomenę, atliekančią svarbų vaidmenį „If“ tampant tikrai duomenimis grįsta įmone“.

Baltijos šalių IT padalinyje dirba 35 proc. visos grupės IT specialistų, kurių yra daugiau nei 1 tūkst., iš jų 380 – Baltijos šalyse, didžioji dalis – Latvijoje.

„If“ veikia Skandinavijoje ir Baltijos šalyse, ji turi daugiau nei 3,9 mln. klientų. 2022 metais iš draudimo veiklos ji gavo 5 mlrd. eurų pajamų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas