Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Eco Baltia“ planuoja išleisti pirmąją obligacijų emisiją

Privataus kapitalo fondo „INVL Baltic Sea Growth Fund“ valdoma aplinkos ir atliekų tvarkymo grupė „Eco Baltia“ artimiausiu metu planuoja išleisti pirmą obligacijų emisiją.
„Eco Baltia“
„Eco Baltia“ / „Eco Baltia“ nuotr.
Temos: 2 Verslas Obligacijos

Iš obligacijų emisijos gautos lėšos bus naudojamos grupės plėtros projektams, pranešė fondas.

„Mūsų verslas, tikslai ir augimo ambicijos gerokai peržengia Latvijos ir net Baltijos šalių lygį, todėl esame pasirengę žengti kitą žingsnį ir pritraukti finansavimą kapitalo rinkoje taip patvirtindami grupės plėtros perspektyvas ir pelningumą“, – pranešime sakė „Eco Baltia“ valdybos pirmininkas Maris Simanovičius.

„INVL Baltic Sea Growth Fund“ partnerio ir „Eco Baltia“ stebėtojų tarybos pirmininko Vytauto Plunksnio teigimu, iš investuotojų pritrauktos lėšos būtų naudojamos įsigijimams, siekiant vystyti aplinkos ir atliekų tvarkymo grupę kaip stiprią regioninę lyderę.

„Obligacijų listingavimas biržoje taip pat neabejotinai padidins „Eco Baltia“ matomumą investuotojams“, – sakė V.Plunksnis.

Neužtikrintų trumpalaikių ar vidutinės trukmės obligacijų emisija bus organizuojama viena dalimi, obligacijas platins „Luminor“ bankas.

Neužtikrintų obligacijų emisiją, atsižvelgiant į rinkos sąlygas, planuojama išleisti artimiausiu metu, ji būtų leidžiama viešai. Obligacijas numatoma platinti tiek privatiems, tiek instituciniams investuotojams. Po platinimo obligacijos bus įtrauktos į „Nasdaq Riga“ alternatyviosios rinkos „First North“ sąrašą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas