Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
01 25

Netikėtas posūkis: sulaikyta pirkėjus apgaudinėjusios „Eimetos“ vadovė, jos dukra, draugas

Daugiau nei 100 tūkst. eurų už prekes pasisavinusios parduotuvės „Eimeta“ savininkė bei dar du asmenys trečiadienį buvo sulaikyti. Ketvirtadienį bus prašoma leidimo du asmenis suimti.
Koliažas
Eimeta.lt puslapis / 123rf nuotr.

Kaip 15min informavo Lietuvos generalinė prokuratūra, atliekant ikiteisminį tyrimą dėl įtariamo sukčiavimo, „Eimetos“ patalpose ir šios įmonės atsakingų asmenų gyvenamosiose vietose vakar atliktos kratos, buvo atliekamos įmonės darbuotojų apklausos, kiti proceso veiksmai.

„Šiame tyrime įtarimai pareikšti įmonės direktorei ir dar dviem asmenims, kurie su įmone nėra saistomi darbo santykiais. Visi šie trys asmenys vakar buvo sulaikyti. Šiandien bus kreipiamasi į teismą dėl kardomosios priemonės – suėmimo – skyrimo dviem iš sulaikytų asmenų. Trečiam vakar sulaikytam asmeniui skirtos švelnesnės, su laisvės atėmimu nesusijusios, kardomosios priemonės ir jis paleistas“, – nurodoma atsiųstame komentare.

Žurnalistas Skirmantas Malinauskas, pirmasis paskelbęs apie šią naujieną, teigė, kad sulaikytieji – „neformali“ „Eimetos“ vadovė Lina Krasauskaitė ir jos draugas Mantas Gicevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai