Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Elektrotechnikos bendrovė „SLO Lithuania“ tampa HELSO

„SLO Lithuania“, skaičiuojanti 18-us veiklos metus, keičia pavadinimą ir tampa HELSO. Kartu su įmonės pavadinimu keičiamas ir įmonės prekės ženklas. Naujas įmonės veiklos etapas atspindi įmonės strateginę kryptį, užtikrinančią trumpiausią elektrotechnikos prekių ir sprendimų tiekimo kelią nuo gamintojų iki klientų, bei naujas – žaliosios ekonomikos – atveriamas galimybes.
Edvardas Tarasevičius, HELSO vadovas
Edvardas Tarasevičius, HELSO vadovas / HELSO nuotr.

Įmonės pokyčiams postūmį davė akcininkų pasikeitimai. Didžiausiam pasaulyje elektrotechnikos didmeninės prekybos tinklui „Sonepar“ iki 2020 m. pabaigos priklausiusį 100 proc. akcijų paketą įsigijus UAB „Helso Grupė“, buvo priimtas sprendimas keisti pavadinimą.

„Šiandien įmonė verčia naują puslapį savo istorijoje. Tampame nepriklausomo kapitalo bendrove, turinčia ilgalaikę istoriją, tarptautinės įmonės vertybes ir tradicijas bei gebančia geriau atliepti vietinės rinkos poreikius ir interesus. Šį pokytį ir žymi mūsų naujasis pavadinimas HELSO“, – sako Edvardas Tarasevičius, įmonės generalinis direktorius.

Naujuoju prekės ženklu HELSO pabrėžiamas ryžtas sukauptas ekspertines žinias taikyti pateikiant elektrotechnikos sprendimus, kurie užtikrintų maksimaliai sklandžią įgyvendinamo projekto eigą. Naująjį prekės ženklo vizualinį identitetą kūrė kūrybos ir dizaino sprendimų agentūros „VRS Agency“ ir „AK Solution“.

„Šiandien elektrotechnikos rinka kaip niekada dinamiška ir atverianti naujų galimybių. Didžioji dalis jų susijusi su paslaugų skaitmeninimu, žaliąja ir žiedine ekonomikomis. Šalia tradicinių elektrotechnikos sprendimų, vis svarbesni tampa perdirbami produktai, atsinaujinanti energetika, energiją stebintys ir taupantys prietaisai. Neatsilikdami nuo šių tendencijų ir mes tvirtai žengiame į saulės energetikos ir elektromobilių įkrovimo stotelių segmentus“, – apie perspektyvas kalba E.Tarasevičius.

HELSO savo veiklą pradėjo dar 2003 m. kaip Latvijos įmonės „MG Elektro“ padalinys Lietuvoje. Vėliau bendrovė buvo įsigyta suomių įmonių grupės SLO OY. Didžiausiam pasaulyje elektrotechnikos didmeninės prekybos tinklui „Sonepar“ žengiant į Suomiją ir Baltijos šalis, SLO OY kaip ir ir „SLO Lithuania“ tapo elektrotechnikos prekybos milžino dalimi. 2021 m. bendrovę įsigijo UAB „Helso Grupė“.

HELSO Lietuvoje valdo parduotuves Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje, vykdo nuotolinį klientų aptarnavimą Šiauliuose ir Panevėžyje, teikia nuotolines konsultacijas elektrotechnikos ir telekomunikacijų srityse, o jau šį mėnesį startuoja su elektronine parduotuve www.helso.lt. Įmonės veikla apima elektrotechnikos, telekomunikacijų ir saulės jėgainių įrangos ir sprendimų pardavimą. Bendrovės kolektyvą sudaro 50 profesionalų.

Įmonės specialistai dalyvavo įgyvendinant tokius projektus kaip „Philip Morris“ gamykla Klaipėdoje, SBA logistikos centras Klaipėdos prieigose, „Continental“ gamykla Kaune, Tarptautinio Vilniaus oro uosto rekonstrukcija, „Technopolio“ biurų parkas Vilniuje, „IKEA Industry Lietuva“ gamykla Kazlų Rūdoje ir kituose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas