Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Energijos skirstymo operatoriui“ vadovaus Aidas Ignatavičius

Nuo sausio 1 dienos veiklą pradės LESTO ir „Lietuvos dujų“ pagrindu įkurta bendrovė „Energijos skirstymo operatorius“ (trumpiau – ESO). Neeiliniame visuotiniame susirinkime išrinkta ir stebėtojų taryba ir generalinis direktorius – Aidas Ignatavičius.
Aidas Ignatavičius
Aidas Ignatavičius

Elektros ir gamtinių dujų skirstymo bendrovių reorganizavimui ketvirtadienį pritarta bendrovių neeiliniuose visuotiniuose akcininkų susirinkimuose.

Tą pačią dieną įvyko ir pirmasis ESO neeilinis visuotinis akcininkų susirinkimas, kuriame 4 metų kadencijai išrinkta ESO Stebėtojų taryba.

Ją sudarys „Lietuvos energijos“ generalinis direktorius dr. Dalius Misiūnas, „Lietuvos energijos“ organizacinio vystymo direktorė Ilona Daugėlaitė ir nepriklausomas narys, buvęs ūkio ministras ir dabartinis Lietuvos parodų ir kongresų centro LITEXPO valdybos pirmininkas, Petras Povilas Čėsna.

Savo ruožtu ESO Stebėtojų taryba ketverių metų kadencijai patvirtino ESO valdybos sudėtį. Valdybos nariais išrinkti Aidas Ignatavičius, Dalia Andrulionienė, Eglė Čiužaitė, Rytis Borkys ir Dalius Svetulevičius.

Bendrovės valdybos posėdyje ESO valdybos pirmininku ir generaliniu direktoriumi išrinktas Aidas Ignatavičius, šiuo metu einantis LESTO valdybos pirmininko ir generalinio direktoriaus pareigas.

ESO infografikas/ESO
ESO infografikas/ESO

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas