Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Estijos logistikos sektoriaus startuolis „MyDello“ plečia veiklą į Latviją ir Lietuvą

Estijos logistikos sektoriaus startuolio „MyDello“, pradėjusio veiklą Estijoje antroje balandžio pusėje, skaitmeninė platforma nuo gegužės mėnesio prieinama ir Latvijoje bei Lietuvoje.
Medininkų pasienio postas
Sunkvežimiai / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Estijoje ir Latvijoje jau prisijungė daugiau nei 600 įmonių, todėl žengėme tvirtą žingsnį logistikos rinkoje“, – antradienį paskelbtame pranešime spaudai teigė „MyDello“ rinkodaros ir komunikacijos vadovė Sigrid Ojavee.

S.Ojavee pridūrė, kad įmonė netrukus planuoja plėtrą ir į Baltarusiją.

Startuolio tikslas yra visiškai automatizuoti logistikos sektorių.

„Greitas ir paprastas logistikos valdymas yra kiekvienos verslo įmonės interesas. Visgi dabartinė biurokratinių reikalavimų perkrauta logistikos sistema dažnai trukdo verslo ir ekonomikos plėtrai. Tikimės, kad galėsime prisidėti prie to, jog transportas taptų ekonomiškai efektyvus ir ekologiškesnis“, – pridūrė S.Ojavee.

Bendrovė siūlo platformą, kurioje įmonių prašoma nurodyti siuntos kilmę, svorį ir matmenis bei paskirties vietą, o tuomet „MyDello“ pasiūlys oro, jūrų, kelių ir geležinkelių transporto variantus su kainomis ir pristatymo laikais.

„Creditinfo“ duomenimis, „MyDello“ akcininkai yra verslininkai Madis Ermo, valdantis 50 proc. akcijų, bei Joelis Timmas ir Magnusas Lepasalu, kuriems priklauso po 15 proc. akcijų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas