Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Estijos startuolis „Bolt“ įvykdė iki šiol didžiausią plėtrą per vieną dieną

Europoje pirmaujanti pavėžėjimo platforma „Bolt“ įvykdė iki šiol didžiausią dalijimosi paslaugų plėtra per vieną dieną. Išskirtinis ėjimas į naują rinką įvyko Vokietijoje, kur elektriniai „Bolt“ paspirtukai iš karto bus pradėti nuomoti net devyniuose didmiesčiuose. Tokia plėtra – viena didžiausių visoje dalijimosi paslaugų rinkoje.
„Bolt“ paspirtukas
„Bolt“ paspirtukas / „Bolt“ nuotr.

Žengiant į konkurencingą Vokietijos rinką „Bolt“ siekia ambicingo tikslo – mikromobilumo paslaugas siūlyti daugiau nei 150 Europos miestų ir dar šiemet tapti didžiausia dalijimosi paslaugų platforma žemyne. Tam Estijoje įkurta bendrovė investavo 100 milijonų eurų.

„Į Vokietiją žiūrime kaip į itin svarbią rinką, turinčią didelį alternatyvių judėjimo paslaugų poreikį bei gyventojų norą keliauti efektyviau. Siekiame kurti pridėtinę vertę vartotojams ir tikime, kad su savo atėjimu, ilgainiui šalyje padėsime sumažinti asmeninių automobilių skaičių ir prisidėsime prie tvaraus transporto revoliucijos“, – pabrėžia „Bolt“ įkūrėjas ir generalinis direktorius Markusas Viligas.

„Bolt“ dalijimosi paslaugų plėtros vadovas Baltijos šalyse Eimantas Balta atkreipia dėmesį, kad didžiausia įvykdyta plėtra per vieną dieną – geras ženklas ne tik Vokietijos gyventojams. „Tokiu dideliu žingsniu į naują rinką „Bolt“ tik dar kartą įrodo ryžtingas savo ambicijas. Neabejoju, kad nesustosime plėstis ne tik Europoje, bet ir Baltijos šalyse“ – sako E.Balta.

Vokietijoje – naujausios kartos paspirtukai

Elektriniai „Bolt“ paspirtukai nuo šiol riedės didžiausiuose Vokietijos miestuose: Berlyne, Miunchene, Hamburge, Kelne, Frankfurte, Niurnberge, Štutgarte ir Fiurte. Be to, šiuose miestuose bus eksploatuojami naujos kartos paspirtukai „Bolt 4“, kurie yra 100 proc. perdirbami, o tvirta konstrukcija – modulinė, todėl jų priežiūra lengvesnė. Šiuos, iki šiol saugiausius, paspirtukus sukūrė pati „Bolt“ ir tai yra tvarumo įsipareigojimo dalis, kuriuo siekiama daryti teigiamą poveikį klimatui.

„Naudodami savo sukurtus elektrinius paspirtukus siūlome ekonomiškai efektyvų ir tvarų transporto sprendimą. Dėl „Bolt 4“ konstrukcijos ypatybių, remiame saugias keliones, laikantis vietos kelių eismo saugumo taisyklių“, – pabrėžia „Bolt“ mikromobilumo paslaugų plėtros vadovas Vokietijoje Balthasaras Schederis.

Šiuo metu „Bolt“ dalijimosi paslaugas teikia 85 Europos miestuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas