Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Finora Bank” pritraukė 5,6 mln. eurų investiciją

Specializuotas bankas verslui „Finora Bank”, teikiantis finansavimo paslaugas, sėkmingai pritraukė 5,6 mln. eurų investiciją, kuri leis sustiprinti banko kapitalo bazę ir padės įgyvendinti ambicingus plėtros planus, rašoma „Finora Bank” pranešime spaudai.
Pinigai
Pinigai / FNTT nuotr.
Temos: 2 Investicijos Bankas

„Artimiausiu metu plėsime banko paslaugas juridiniams asmenims, didinsime finansavimo prieinamumą skirtingiems verslo segmentas ir skirsime didžiulį prioritetą investicijoms į pažangius technologinius įrankius, siekiant optimizuoti veiklą ir greitinti finansavimo procesą“, – pasakoja „Finora Bank” administracijos vadovas Šarūnas Ruzgys.

Didžioji dalis investicijų bus panaudota banko paslaugų plėtrai, siekiant didinti konkurenciją ir plėsti finansavimo prieinamumą verslui.

„Šiame etape pritrauktos investicijos susideda iš obligacijų ir investicijų į nuosavą kapitalą. Iki šiol didžioji dalis investuotojų buvo Estijos verslininkai ir įmonės, tačiau dabar pritraukėme investuotojų iš Europos Sąjungos šalių. Gavus specializuoto banko licenciją, tai yra prieš daugiau nei dvejus metus, pradėjome kurti raketą smulkiam ir vidutiniam verslui, o dabar užsitikrinome kurą skrydžiui“, – detalizuoja ryšių su investuotojais skyriaus vadovas Dovydas Asanavičius.

„Finora Bank“ yra Estijos kapitalo įmonės „Finora Group“ dalis, turinčios daugiau nei 30 Europos investuotojų. „Finora Bank“ veikia Lietuvoje ir Estijoje ir suteikė finansavimą verslams už kiek daugiau nei 170 mln. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?