Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Geronomika. „Compensa“ trečiojo ketvirčio rezultatuose – rekordinis augimas

„Compensa Life Vienna Insurance Group SE“ Lietuvos filialas per pirmus 9 šių metų mėnesius pasirašė įmokų už 8,88 milijonų litų, tai yra beveik 79 proc. daugiau nei per tą patį laikotarpį 2008 metais (5,01 milijonų litų).
Pavadinimas
Pavadinimas

Tomas Milašius, „Compensa“ Lietuvos filialo vadovas sako, kad sėkmingus rezultatus lėmė aktyvi pastarųjų mėnesių kompanijos plėtra visoje šalyje – duris atvėrė 4 nauji bendrovės skyriai.

„Auganti mūsų paslaugų paklausa rodo, kad net ir ekonominio sunkmečio laikotarpiu žmonės ieško patikimų būdų taupyti ar investuoti sukauptus pinigus“, – sako T. Milašius. Jo teigimu, „Compensa“ klientų gyvybės draudimui stabilumo suteikia aukšti tarptautiniai draudimo įmonių grupės „Vienna Insurance Group“ skolinimosi reitingai (Standard & Poor‘s A+).

Kompanija visai neseniai atidarė naujus skyrius Kaune, Klaipėdoje, Tauragėje ir Plungėje. Visos „Compensa“ gyvybės draudimo paslaugos teikiamos ir bendrovės generalinės agentūros „Finsaltas“ skyriuose.

„Compensa Life Vienna Insurance Group SE“ teikia garantuotų palūkanų gyvybės draudimo, investicinio gyvybės draudimo, investicinio pensinio draudimo, pensinio anuiteto draudimo ir sveikatos draudimo paslaugas.

2008 metų pabaigoje „Compensa Life Vienna Insurance Group SE” nuosavą kapitalą sudarė 18,85 milijonų litų (5,46 milijonų eurų). Iš viso Baltijos šalyse kompanija aptarnauja 55 000 klientų.

Anksčiau savo veiklą kompanija vystė kaip „Seesam Life Insurance SE“, o 2008 metais ją įsigijus Austrijos draudimo įmonių grupei „Vienna Insurance Group“, savo veiklą tęsia su prekės ženklu „Compensa“.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas