„Restoranas, atvėręs duris „Novus“ prekybos centre, jau sėkmingai pradėjo darbą, o mes planuojame tolesnius žingsnius šioje rinkoje: dar šį rudenį Kijeve ketiname atidaryti antrąjį tinklo restoraną“, – pranešime cituojama „Hesburger” plėtros direktorė Ieva Salmela.
Pasak jos, bendrovė kiekvienoje šalyje, kurioje atidaro savo restoranus, stengiasi remti vietos ekonomiką, rinkdamasi vietinių tiekėjų žaliavas.
„Ukrainoje taip pat stengsimės, kiek įmanoma, laikytis šios praktikos. O vieni svarbiausių ingredientų, kuriuos importuosime iš Suomijos, bus „Hesburger“ padažai ir majonezas, kurie yra gaminami mūsų gamykloje Suomijoje ir nulemia mūsų hamburgerių skonį“, – sakė I.Salmela.
„Hesburger“ restoranuose Ukrainoje bus siūlomi patiekalai iš įprastinio bendrovės valgiaraščio.