Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Hostinger“ nuo šiol priima atsiskaitymus kriptovaliutomis per „CoinGate“

Lietuvių hostingo įmonė „Hostinger“ užmezgė partnerystę su „CoinGate“ – viena didžiausių atsiskaitymo kriptovaliutomis paslaugų teikėjų, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Bitkoinas
Bitkoinas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Hostinger“ pasinaudos„CoinGate“ palaikomų kriptovaliutų spektru, tokių kaip „Bitcoin“, „Ethereum“, „Litecoin“, „Dogecoin“ ir daugiau nei 50 kitų. Įvairių valiutų gausa leis „Hostinger“ išplėsti savo klientų ratą ir priimti tarptautinius mokėjimus iš viso pasaulio. Galimybė atsiskaityti kriptovaliutomis bus prieinama visose „Hostinger“ svetainėse, įskaitant .com, .es, ir daugelį kitų.

Su šia nauja partneryste, „Hostinger“ tikisi pagerinti paslaugų kokybę ir funkcionalumą klientams, kurie atsiskaito kriptovaliutomis. Kriptovaliutų rinkos vertė šiuo metu yra apie 1,8 trln. eurų, o „Hostinger“ teikiamos paslaugos yra populiarios tarp kriptovaliutų entuziastų, ir yra vienos dažniausiai ieškomų paslaugų tarp „CoinGate“ vartotojų.

„CoinGate“ suteikia tiek platų kriptovaliutų pasirinkimą, tiek nesudėtingą mokėjimų eigą, kuri leidžia vartotojui sklandžiai atlikti transakcijas. Ir visą tai yra pateikta kartu su nepriekaištinga vartotojo sąsaja (UI)“, – apie partnerystę su „CoinGate“ sako „Hostinger“ mokėjimų vadovas Gediminas Griška.

„Kriptovaliutos tampa vis populiaresnės ir yra ypač svarbu jas įtraukti kaip atsiskaitymo priemonę už mūsų paslaugas. Be to, kriptovaliutų industrija gali atrodyti kiek kompleksiška ir sudėtinga, todėl būtina išsirinkti tą industriją puikiai išmanantį partnerį. Bendradarbiaudami su „CoinGate“ galime ne tik pasiūlyti mūsų klientams atsiskaitymą kriptovaliutomis, bet ir turime galimybę patys kontroliuoti kriptovaliutų nepastovumų riziką konvertuodami kriptovaliutas į tradicinę „fiat“ valiutą – tai dar vienas iš „CoinGate privalumų“, – tęsė Gediminas.

Tuo tarpu „CoinGate“ generalinis direktorius Dmitrijus Borisenka, pristatydamas šią partnerystę, pabrežė: „Fundamentali kriptovaliutų idėja – pašalinti tarpvalstybinių mokėjimų naštą. Būtent to šiandienos e-komercijos pasaulyje ilgai neturėjome. Nepriklausomai nuo to, iš kokios šalies lankosi jūsų pirkėjas, viena mokėjimų integracija leidžia sklandžiai surinkti mokėjimus iš viso pasaulio.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas