Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

HTTPOOL komandai – tarptautinis „LinkedIn“ pripažinimas už pagalbą verslui koronaviruso krizę paverčiant galimybe

Socialinių tinklų platformas atstovaujanti kompanija HTTPOOL buvo pripažinta „LinkedIn“ metų partnere. Iš Londono transliuotuose apdovanojimuose už praėjusių metų pasiekimus kompanijai atiteko prestižinis „LinkedIn Partner Champion“ titulas. Jį HTTPOOL pelnė už operatyvią reakciją į pandemijos nulemtus verslo sąlygų pasikeitimus, pagalbą skirtingų šalių kompanijoms prie jų prisitaikyti ir pasiekti rezultatų.
„LinkedIn“, „Microsoft“
„LinkedIn“, „Microsoft“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Covid-19 ligos pandemija ir jai suvaldyti skirtos priemonės reikšmingai pakeitė verslo sąlygas visame pasaulyje. Itin didelius pasikeitimus pajuto eksportuotojai, dirbantys, pavyzdžiui, tokiuose sektoriuose kaip biotechnologijos, farmacija, edukacija, nekilnojamasis turtas. Nebelikus galimybių vykti į muges, parodas, susitikimus su užsienio partneriais, jiems teko ieškoti naujų būdų užmegzti svarbius kontaktus, pristatyti gaminamą produkciją ir vystyti partnerystes. Tad pasitelkę platformos suteikiamas galimybes padėjome šiems verslams krizę paversti galimybe ir sėkmingai augti“, – sako Šarūnas Sakalauskas, HTTPOOL „LinkedIn“ direktorius.

Anot Š.Sakalausko, pelnytas apdovanojimas yra tarsi šio sektoriaus „Oskaras“ – tai patvirtinimas, kad 25 šalyse „LinkedIn“ atstovaujanti komanda operatyviai sureagavo į pasikeitusią realybę, padėjo tai padaryti savo klientams ir pasiekti gerų rezultatų. Kartu tai – didelė atsakomybė bei įsipareigojimas klientams ir toliau siekti tik pačių aukščiausių jų verslo tikslų.

„LinkedIn“ rinkodaros sprendimų (angl. – „LinkedIn Marketing Solutions“, LMS) partnerių apdovanojimai suburia LMS pardavimo, technologijų ir turinio partnerius iš Afrikos, Europos ir Lotynų Amerikos, kad parodytų pripažinimą jų kompetencijoms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas