Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Huawei“ sudarė licencijavimo susitarimą su „Volkswagen Group“

„Huawei“ sudarė licencijavimo susitarimą su „Volkswagen Group“, leisiančią automobilių gamintojai naudoti „Huawei“ 4G technologijas prie interneto ryšio prijungtose transporto priemonėse, trečiadienį pranešė Kinijos technologijų milžinė.
„Huawei“
„Huawei“ / „Scanpix“/„SIPA“ nuotr.

Susitarimas yra pats didžiausias toks sandoris automobilių pramonėje, pridūrė ji.

Kinų bendrovė neatskleidė finansinių susitarimo sąlygų ir nenurodė, kas bus „Volkswagen Group“ tiekėjas, tačiau teigė, jog į susitarimą buvo įtraukta licencija, išduota pagal „Huawei“ valdomus 4G patentus ir kuri apims „Volkswagen“ transporto priemones su belaidžio ryšio technologijomis.

Didžiausia pasaulyje telekomunikacijų tinklų įrangos tiekėja pastaruoju metu diversifikuoja veiklą, kad kompensuotų JAV jai taikomų sankcijų poveikį, kurios, pasak pačios gamintojos, įvestos visiškai be pagrindo ir nepateikus jokių įrodymų, kad „Huawei“ įranga galėtų kelti saugumo grėsmes.

Be technologijų tiekimo pažangių automobilių gamintojos, „Huawei“ paskelbė planus, susijusius su programinės įrangos sektoriumi, taip pat įmonių ir debesų kompiuterijos sektoriais.

Praėjusį mėnesį bendrovė pristatė savo pačios operacinę sistemą mobiliesiems įrenginiams, sukurtą, kai JAV sankcijos užkirto kelią „Huawei“ gaminamuose išmaniuosiuose telefonuose naudoti „Google“ sistemą „Android“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas