Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Klaipėdos uosto direkciją sugrįžo Eugenijaus Gentvilo atleistas Algirdas Kamarauskas

Nuo trečiadienio Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijoje vėl dirba Algridas Kamarauskas, buvusio vadovo Eugenijaus Gentvilo atleistas už prastą darbą. A.Kamarauskas po konkurso paskirtas į Infrastruktūros direktoriaus vietą.
Algirdas Kamarauskas
Algirdas Kamarauskas / Klaipėdos uosto direkcijos nuotr.

Rugsėjo 4 d. generalinio direktoriaus įsakymu buvo sudaryta komisija, kuri parengė infrastruktūros direktoriaus pareiginius nuostatus ir 2013 m. rugsėjo 10 d. paskelbė konkursą infrastruktūros direktoriaus pareigoms eiti. Komisijos pirmininku paskirtas ekonomikos ir finansų direktorius-vyriausiasis finansininkas Martynas Armonaitis.

Iš viso buvo gauti 7 prašymai leisti dalyvauti konkurse infrastruktūros direktoriaus pareigoms eiti. Komisijos nariai, patikrinę ir nustatę, kad visi 7 pretendentai pristatė visus reikiamus dokumentus ir atitinka skelbime nurodytus reikalavimus (pagal patvirtintus vertinimo kriterijus), toliau individualiai vertino pretendentų darbo patirtį, veiklos programą ir išsilavinimą. Susumavus komisijos narių vertinimo balus, buvo atrinkti 3 pretendentai.

Vėliau visi pretendentai buvo pakviesti į pokalbius. Susumavus visus vertinimus buvo atrinktas daugiausiai balų surinkęs kandidatas, turintis didžiausią kompetenciją ir patirtį – Algirdas Kamarauskas.

A.Kamarauskas jau turi patirties dirbti Klaipėdos uoste. E.Gentvilas jį buvo atleidęs už neva prastai einamas pareigas. Konfliktas persikėlė į teismą, kur baigėsi taikos sutartimi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas