„Ignitis gamyba“ finansų ir administravimo direktoriumi tapo Andrius Valivonis

Bendrovės „Ignitis gamyba“ finansų ir administravimo direktoriumi tapo Andrius Valivonis. Įmonės stebėtojų tarybos sprendimu jis nuo antradienio taip pat yra paskirtas ir į bendrovės valdybą – šias pareigas A.Valivonis eis iki veikiančios valdybos kadencijos pabaigos, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Ignitis
Ignitis / Arno Strumilos / 15min nuotr.

Ekonomikos magistro laipsnį Vilniaus universitete įgijęs A.Valivonis „Ignitis gamyboje“ dirba nuo 2013 m. Per šį laikotarpį jis įmonėje pakeitė kelias pozicijas, o prieš užimdamas finansų ir administravimo direktoriaus pareigas vadovavo Finansų ir reguliavimo departamentui.

„Tikime, kad Andrius savo kompetencijomis bei įgūdžiais užtikrins sklandžią ir kokybišką įmonės finansų ir administracijos sričių veiklą bei svariai prisidės prie reikšmingų projektų įgyvendinimo ir įmonės tikslų pasiekimo“, – teigia „Ignitis gamybos“ generalinis direktorius ir valdybos pirmininkas Rimgaudas Kalvaitis.

A.Valivonis „Ignitis gamybos“ finansų vadovo ir valdybos nario pareigose paketė rugpjūčio mėn. atsistatydinusį Mindaugą Kvekšą. Bendrovės valdybą taip pat sudaro valdybos pirmininkas R.Kalvaitis ir Darius Kucinas, einantis įmonėje Gamybos direktoriaus pareigas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas