Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Ikea“ teigia, kad kainas mažina ir Lietuvoje: rugpjūtį atpigino kelis šimtus prekių

Praėjusią savaitę tarptautinėje žiniasklaidoje nuvilnijo žinia, kad baldų ir namų apyvokos mažmenininkė „Ikea“ kritus apimtims mažina prekių kainas. Panašu, kad tai pajus ir vartotojai Lietuvoje – bendrovės atstovė Baltijos šalims 15min sakė, kad rugpjūtį Lietuvoje kainos buvo sumažintos keliems šimtams prekių.
IKEA
IKEA
Temos: 3 Kaina IKEA Baldai

Skelbta, kad „Inter Ikea“ įplaukos jos finansiniais metais, pasibaigusiais rugpjūčio 31-ąją, atsižvelgiant į valiutų kursų svyravimus, išaugo 7,3 proc. iki 47,6 mlrd. eurų, tačiau bendrovė pripažino, jog teigiamą pokytį pavyko pasiekti vien dėl padidintų kainų, nes prekių buvo parduota mažiau.

Nuo praėjusio mėnesio „Ikea“ pradėjo mažinti kainas šimtams ar tūkstančiams prekių, priklausomai nuo rinkos, pareikšdama, jog „jautrumas kainoms pakilęs labiau nei bet kada anksčiau“, rašė BNS.

Kainų mažėjimas, regis, neaplenks ir Lietuvos vartotojų.

„Ikea“ korporatyvinių paslaugų vadovė Baltijos šalims Renata Dantė 15min sakė, kad augant pragyvenimo išlaidoms, bendrovės įsipareigojimas užtikrinti mažą kainą ir būti prieinamiems daugeliui yra stipresnis nei bet kada anksčiau.

Renata Dantė
Renata Dantė

„Nuolat taikomės prie dinamiškos situacijos rinkoje, ir vos tik pasitaiko galimybė – atitinkamai reaguojame mažindami kainas. Rugpjūtį kainos buvo peržiūrėtos ir sumažintos keliems šimtams prekių Lietuvoje“, – sakė R.Dantė.

Ji pateikė ir kelis pavyzdžius: kabamojo šviestuvo „Ranarp“ kaina sumažėjo nuo nuo 29,99 euro iki 19,99 euro, vežimėlio „Nissaforis“ kaina sumažinta nuo 29,99 euro iki 24,99 euro, veidrodžio „Lindbyn“ – nuo 69,99 euro iki 49,99 euro, temdančių užuolaidų „Annakajsa“ – nuo 84,99 iki 69,99 euro, fotelio „Ekenäset“ – nuo 199 euro iki 179 euro ir panašiai.

„Vos pasitaikius progai reaguodami į globalią situaciją ir toliau mažinsime kainas“, – teigė ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas