Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„InMedica grupė“ užbaigė Vilniaus implantologijos centro klinikos įsigijimo sandorį

Medicinos klinikų tinklas „InMedica“ užbaigė Vilniaus implantologijos centro klinikos (toliau – VIC klinika) įsigijimo sandorį. Sandoris užbaigtas gavus Konkurencijos tarybos leidimą ir žymi jau anksčiau pradėtą klinikų tinklo plėtrą odontologijos paslaugų srityje, rašoma „InMedica“ pranešime spaudai.
InMedica
InMedica / Organizatorių archyvo nuotr.

„Mums tai yra svarbi strateginė investicija, kadangi jau keletą metų siekiame plėsti tinkle teikiamų odontologinio gydymo paslaugų spektrą, įtraukiant tokias tarp pacientų populiarėjančias paslaugas kaip implantacija, protezavimas, tiesinimas ir pan.

Džiaugiamės, kad rinkoje sparčiai augant tokių paslaugų poreikiui, aukščiausią jų kokybę Vilniaus gyventojams ir toliau užtikrins ilgametę patirtį turinti VIC klinikos profesionalų komanda, kuri dėl inovatyvių gydymo sprendimų taikymo yra plačiai žinoma tiek Lietuvoje, tiek ir už šalies ribų“, – sako „InMedica grupės“ generalinis direktorius Kęstutis Broniukaitis.

K.Broniukaičio teigimu, pacientų pasitikėjimą pelnęs kolektyvas padės aukščiausios kokybės paslaugas plėsti ir kitose „InMedica“ klinikose, kur iki šiol daugiausiai buvo teikiamos pirminės odontologijos priežiūros paslaugos.

Šiuo metu įvairias odontologijos paslaugas pacientai gali gauti 71-oje „InMedica grupės“ klinikoje 25-iuose šalies miestuose, iš jų – 4-iose specializuotose odontologijos klinikose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Panevėžyje. „InMedica grupė“ yra didžiausias odontologines paslaugas teikiančių klinikų tinklas Lietuvoje.

100 proc. VIC klinikos akcijų „InMedica“ įsigijo iš „OP Grupės“, kurios vienas akcininkų yra klinikos steigėjas med. m. dr. Algirdas Puišys.

„Daugiau nei dviejų dešimtmečių patirtis ir nuolatinis tobulėjimas mums leido sėkmingai įveikti rinkoje kylančius iššūkius bei išlaikyti aukščiausią paslaugų kokybę. Esame įsitikinę, kad bendradarbiavimas su „InMedica“ atvers dar platesnes galimybes šiuolaikinius gydymo metodus padaryti dar labiau prieinamus daugeliui pacientų“, – teigia VIC klinikos įkūrėjas med. m. dr. A.Puišys.

2001 m. įkurta VIC klinika yra pirmoji „InMedica grupės“ įsigyta platų odontologijos paslaugų spektrą teikianti klinika Vilniuje. Joje pacientai gali gauti dantų implantacijos, protezavimo, dantų tiesinimo, estetinio plombavimo, plombavimo, profesionalios burnos higienos, dantų balinimo, periodontologinio gydymo, kanalų gydymo, protinio danties šalinimo ir sedacijos paslaugas.

Sandorio metu pirkėjo teisiniai patarėjai buvo advokatų kontora „TGS Baltic“, o pardavėjo – advokatų kontora „Walless“. Pardavėją finansiniais klausimais konsultavo finansų konsultavimo įmonė „Superia“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas