Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„InMedica“ įsigijo „Kauno implantologijos centrą“

Medicinos klinikų tinklas „InMedica“ įsigijo Kauno implantologijos centrą (toliau - KIC), teikiantį odontologijos, burnos chirurgijos ir dantų implantavimo paslaugas. Ši investicija žymi praėjusiais metais tinklo pradėtą plėtrą odontologijos paslaugų srityje. KIC yra pirmoji tinklo įsigyta plačias odontologijos paslaugas teikianti klinika Kaune, rašoma pranešime spaudai.
InMedica
InMedica / Organizatorių archyvo nuotr.

„Daugumoje „InMedica“ klinikų teikiamos odontologijos paslaugos iki šiol apėmė pirminę odontologijos priežiūrą ir buvo skirtos nesudėtingam gydymui. Stebėdami rinkoje augantį antrinio lygio ir platesnio spektro odontologijos paslaugų poreikį, tokių kaip burnos chirurgija, implantologija, ortodontinis gydymas ir kt., nuo pernai metų pradėjome vystyti šių paslaugų plėtrą Vilniuje, atverdami specializuotą kliniką sostinės pacientams.

Džiaugiamės, jog nuo šiol platesnį odontologijos paslaugų spektrą galėsime pasiūlyti ir savo klientams Kaune. Neabejojame, jog KIC profesionalų komanda, taikanti šiuolaikinius gydymo sprendimus ir vedina rinkoje vienų iš didžiausią patirtį turinčių specialistų, užtikrins maksimalią paslaugų kokybę“, – apie būsimą susijungimą pasakoja „InMedica“ generalinis direktorius Kęstutis Broniukaitis.

Pasak „InMedica“ vadovo K. Broniukaičio, atsižvelgiant į pakankamai didelį KIC prekių ženklo žinomumą, planuojama ir toliau jį išlaikyti bei vystyti: „Sieksime, jog ši investicija taptų dar didesne motyvacija stipriems specialistams dirbti KIC – klinikoje toliau lieka dirbti visa darbuotojų pasitikėjimą įgijusi vadovų komanda, o planuojami pokyčiai orientuoti į dar didesnį paslaugų kokybės užtikrinimą“.

100 proc. KIC akcijų „InMedica“ įsigijo iš klinikos steigėjų med. m. dr. Dainiaus Razukevičiaus ir Vaidotės Razukevičienės. KIC pacientams teikia odontologijos, burnos chirurgijos ir dantų implantavimo, periodontologinio, ortodontinio gydymo, dantų protezavimo, terapinio gydymo paslaugas.

„Kokybė, nuolatinis tobulėjimas ir komandos bendradarbiavimas yra svarbiausi KIC klinikos veiklos prioritetai. Mums labai svarbus ilgametis pacientų ir specialistų pasitikėjimas KIC klinikos komanda. Tikime, kad bendradarbiavimas su ,,InMedica“ toliau padės užtikrinti aukščiausio lygio paslaugų kokybę, kurti vertę pacientams, diegti inovacijas ir užtikrinti verslo sėkmę“, – teigia KIC direktorė Gerda Asipavičienė.

KIC klinika įkurta 2009 m. Šiuo metu įmonėje dirba 26 darbuotojai, pernai įmonės apyvarta siekė 1,82 mln. Eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas