Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

INVL į fondą tikisi pritraukti 5–8 mln. eurų, siūlo 8 proc. metinę grąžą

Investicijų valdymo ir gyvybės draudimo grupei INVL priklausanti turto valdymo bendrovė „INVL Asset Management” įsteigė antrąjį neprofesionaliems investuotojams skirtą alternatyvių investicijų fondą – į jį numatoma pritraukti 5–8 mln. eurų, o vidutinė metinė grąža sieks 8 proc.
Investicijos
Investicijos

Bendrovė pranešė, kad fondo veikla pradėta antradienį, jis investuos į privačias įmones, įmonių privačios skolos instrumentus bei žemę, miškus, infrastruktūrą – mažmeniniai investuotojai į jį gali investuoti nuo 5 tūkst. eurų.

Pasak INVL Investicijų valdymo ir gyvybės draudimo grupės Investicijų valdymo padalinio vadovo Vaidoto Rūko, pernai sausį įkurtas pirmasis toks fondas pritraukė daugiau nei 560 investuotojų ir virš 5 mln. eurų.

„Iki šiol dauguma fondų, investuojančių į alternatyvų turtą, dažniausiai prieinami tik stambiems instituciniams ar informuotiesiems investuotojams, kurie gali tam skirti nuo 125 tūkst. eurų. „INVL Alternatyvių investicijų fondas II“ vėl atveria šią galimybę visiems“, – pranešime teigė V.Rūkas.

Fondo vienetus planuojama išplatinti iki lapkričio 30 dienos, tačiau pritraukus 8 mln. eurų anksčiau jų platinimas bus stabdomas.

„Invalda INVL“ įmonės Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje turi daugiau kaip 300 tūkst. klientų ir valdo daugiau nei 1,9 mlrd. eurų turto.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas