Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 09 18

Įsigijęs baldų klaipėdietis tik vėliau sužinojo, kad šie pagaminti Baltarusijoje: „Būčiau nepirkęs“

Žemomis kainomis vienoje elektroninėje baldų parduotuvėje susigundęs klaipėdietis pasijuto apgautas, kai gavęs prekes išvydo rusiškais užrašais išmargintus įpakavimus. Jo teigimu, apie faktą, kad baldai gaminami Baltarusijoje, parduotuvė iš anksto neinformavo. „Kaina buvo patraukli, bet jei būčiau žinojęs, kad baldai iš Baltarusijos, būčiau jų nepirkęs“, – sakė jis. Įmonė žada aiškiau pateikti informaciją, o Vartotojų teisių apsaugos tarnyba pažymi, kad jei prekė yra iš trečiosios šalies, kilmę privaloma nurodyti.
Guru Baldai
Guru Baldai / Pauliaus Peleckio / BNS nuotr.

Vasaros pradžioje Justas iš elektroninės baldų parduotuvės „Guru baldai“ užsisakė lovą ir čiužinį. Prekės jo namus pasiekė tik rugsėjo 11 d., tačiau pasitenkinimą naujais pirkiniais netrukus sudrumstė nemalonus atradimas.

„Kai gavau prekes, man kilo įtarimas pamačius užrašus ant įpakavimo. Prekės pavadinimas buvo nurodytas anglų ir rusų kalbomis, bet aplinkui dėžę visa informacija buvo vien rusų kalba“, – sakė Justas.

Internete jis sakė atradęs, kad tokių pačių baldų galima įsigyti ir iš kitų elektroninių parduotuvių, tačiau šiose prie prekių specifikacijų buvo nurodyta, kad baldai – baltarusiški. Tuo metu „Guru baldai“ tokios informacijos nepateikė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas