Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išrinkta nauja Lietuvos oro uostų valdybos pirmininkė

VĮ Lietuvos oro uostai (LOU) turi naują valdybos pirmininkę. Ketvirtadienį posėdžiavusi įmonės valdyba valdybos pirmininke išrinko Eglę Čiužaitę, rašoma pranešime spaudai.
Eglė Čiužaitė
Eglė Čiužaitė / Asmeninio archyvo nuotr.

VĮ Lietuvos oro uostų valdybos pirmininke E.Čiužaitė išrinkta iš esamų valdybos narių. Finansų ir tarptautinio verslo magistrė E.Čiužaitė yra sukaupusi didelę vadovavimo ir tarptautinių įmonių valdymo praktikų diegimo patirtį.

E.Čiužaitės „LinkedIn“ profilyje nurodoma, kad ji dirba Vilniaus šilumos tinklų (VŠT) ir Jaunimo linijos valdybose, pernai apie pusmetį dirbo bendrovės „Tesonet“ konsultante. „Lietuvos energijos gamyboje“ ji yra vadovavusi Strategijos ir plėtros bei Finansų ir teisės departamentams, dar anksčiau dirbo strategijos eksperte bendrovėje „Lesto“ (dabar ESO).

LOU valdyboje E.Čiužaitė dirba nuo pernai kovo. Šiuo metu LOU valdyboje yra trys nariai, vyksta dar dviejų narių atranka.

Naujas įmonės valdybos pirmininkas buvo renkamas vasario 1 d. atsistatydinus Arijandui Šliupui. Jo narystė įmonės valdyboje baigėsi vasario 5 d.

LOU valdo tris tarptautinius oro uostus – Vilniaus, Kauno bei Palangos – ir vysto koordinuotą jų veiklą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas