Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Išsiilgta pramogų erdvė po karantino atvers duris: kaip užtikrins saugumą?

Saugumas – svarbiausia. Tokiu šūkiu po užsitęsusio karantino pramogų išsiilgusius lankytojus pasitinka iš naujo duris atversiantis laisvalaikio centras „O‘Learys“. Daugiau nei po du mėnesius trukusių apribojimų žaidimų erdvė ruošiasi atidarymui ir užtikrina – kiekvienas atvykęs čia jaustis komfortiškai.
Pramogų centras „O‘Learys“
Pramogų centras „O‘Learys“ / „O‘Learys“ nuotr.

„Imamės maksimalių priemonių, kad užtikrintume lankytojų saugumą. Suprantame, kad po karantino žmonės gali baimintis, todėl darome viską, kad „O‘Learys“ vėl taptų vieta, kur smagu leisti laiką tiek savaitgaliais, tiek darbo dienų vakarais“, – 15min sakė sporto baro vadovas Alvydas Donėla.

Pasak jo, Vilniaus „Akropolyje“ esantis pramogų centras pokyčiams ruošėsi atsakingai: turi atskirą įėjimą, todėl čia norintiems patekti lankytojams nebus būtina pereiti bendras prekybos centro patalpas, taip pat pasirūpino higienos reikalavimais.

„O‘Learys“ nuotr./Pramogų centras „O‘Learys“
„O‘Learys“ nuotr./Pramogų centras „O‘Learys“

„Anksčiau svečiams siūlydavome daugiau pramogų arba daugiau laiko joms, dabar svarbiausius akcentus dedame į tai, kad čia bus daugiau saugios erdvės: vienai kompanijai be pridėtinio mokesčio bus rezervuojami du boulingo takeliai – tai padės išlaikyti saugų atstumą pramogaujant“, – sakė A.Donėla.

Boulingas – iki šiol populiariausia „O‘Learys“ centro pramoga, sezono metu 14 čia esančių takelių nestokoja lankytojų. Tačiau nors anksčiau užsisakyti takelį buvo galima ir telefonu, dabar rezervacijos bus vykdomos tik internetu, iš anksto apmokant už paslaugą – taip siekiama sumažinti fizinį kontaktą, taip pat tai padės efektyviau planuoti lankytojų srautą.

Maistą ir gėrimus bus galima užsisakyti patiems, naudojantis prie boulingo staliukų įrengtomis planšetėmis – taip pavyks išvengti kontakto su padavėju. „Siekiame apsaugoti tiek lankytojus, tiek darbuotojus, todėl užsakymus maksimaliai vykdysime nuotoliniu būdu. Mūsų tikslas – kad čia apsilankantys galėtų jaustis drąsiai, o išankstinis užsakymas padės aptarnauti operatyviau“, – kalbėjo A.Donėla.

„O‘Learys“ nuotr./Pramogų centras „O‘Learys“
„O‘Learys“ nuotr./Pramogų centras „O‘Learys“
„O‘Learys“ nuotr./Pramogų centras „O‘Learys“
„O‘Learys“ nuotr./Pramogų centras „O‘Learys“

Didelis dėmesys bus skiriamas ir dezinfekcijai – griežčiau nei bet kada bus kontroliuojama boulingo kamuolių bei žaidimui skirtų batų higiena, reguliariai dezinfekuojama ir žaidimų erdvė.

„Saugumo principas galioja visoms pramogoms. Virtualios realybės arenoje vienu metu gali žaisti keturi asmenys, tačiau tarp jų visų išlaikoma distancija, biliardo stalą kas antrą paliksime tuščią – taip užtikrinsime saugų atstumą, žaidžiantys stalo kerlingą taip pat galės jaustis saugūs, nes žaidimas vyksta 3–4 metrų atstumu tarp dalyvių. Žaidimų automatai skirti vienam asmeniui, todėl čia nėra kontakto su kitais“, – pasakojo „O‘Learys“ atstovas.

„O‘Learys“ nuotr./Pramogų centras „O‘Learys“
„O‘Learys“ nuotr./Pramogų centras „O‘Learys“

Pasak jo, reikalui esant bus ribojami ir lankytojų srautai. Skirtingos kompanijos bus atskirtos viena nuo kitos ir pramogauti galės išlaikant saugų atstumą. „Vasaros sezonas labiausiai orientuotas į šeimas, todėl ypač laukiame jų ir visų, išsiilgusių pramogų bei norinčių smagiai praleisti laisvalaikį“, – sakė A.Donėla. Sporto baras ir pramogų erdvė duris atvers iškart pasibaigus karantino ribojimams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas