Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

IT rinkos veteranė MERA Vilniuje sukurs 200 darbo vietų

MERA, pasaulinė programinės įrangos paslaugų tiekėja su būstine Ciuriche, paskelbė apie padalinio Vilniuje atidarymą. Per kelerius metus įmonė planuoja įdarbinti daugiau kaip 200 programinės įrangos kūrėjų, skelbia „Investuok Lietuvoje“.
Programuotojas
Programuotojas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Šio centro atidarymas yra MERA plėtros strategijos, nukreiptos į 45 proc. bendrovės pajamų generuojančią Europos rinką, dalis.

„Strategiška naujojo biuro vieta suteiks mums pranašumo dirbant su esamais klientais iš Skandinavijos šalių, Vokietijos ir Prancūzijos bei galimybę užmegzti naujų verslo kontaktų regione“, – teigia MERA generalinis direktorius Alex Bogachek.

Kompanija jau ieško specialistų Vilniuje.

„Mūsų klientai yra iš skirtingų verslo sektorių ir pasaulio vietų. Juos vienija tai, kad MERA jie vertina kaip profesionalus, kurie koja kojon žengia su technologijomis ir daro daugiau nei privaloma pagal pareigas. MERA gerai žinoma dėl aukštos paslaugų kokybės, kuri neįmanoma be ekspertų kolektyvo. Su džiaugsmu savo naujojoje bendrovėje sutiksime specialistus, pasiruošusius dalintis žiniomis ir atvirus naujoms patirtims“, – teigia MERA vykdomasis direktorius Igor Piruyan.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito