Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

JAV programinės įrangos kūrimo bendrovė „Auriga“ plečiasi Vilniuje

JAV programinės įrangos kūrimo paslaugų bendrovė „Auriga“, prieš dešimtmetį įsteigusi padalinį Lietuvoje, praneša apie plėtros planus. Vilniaus filiale per artimiausius trejus metus bus papildomai įdarbinta 70 programinės įrangos specialistų, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Programuotojai
Programuotojai / 123RF.com nuotr.

Dauguma naujų darbuotojų bus programinės įrangos inžinieriai, išmanantys C, C++, įterptinęprograminę įrangą, „Java“, „Python“, „JavaScript“ ir pan.

1990 m. „Auriga“ įkurta kaip „Infort“, daugiau kaip tris dešimtmečius teikia programinės įrangos inžinerijos paslaugas klientams visame pasaulyje. Pirmasis „Aurigos“ projektas buvo „Hewlett-Packard“ duomenų bazės programos kūrimas. Nuo to laiko įmonės klientų sąrašas plėtėsi ir pasipildė tokiais prekių ženklais kaip „IBM“, „Chrysler“, „BroadVision“, „Draeger“ ir kt.

Prieš dešimtmetį „Auriga“ nusprendė sustiprinti savo bazę Vakarų bei Šiaurės Europoje ir atidarė biurą Vilniuje.

2019 m. „Auriga“ Vilniuje atidarė dar vieną programinės įrangos laboratoriją, teikiančią programinės įrangos tyrimų, kūrimo ir testavimo paslaugas vienam pagrindinių klientų, pirmaujančiam Vokietijos medicinos prietaisų gamintojui.

Šiandien „Auriga Baltics“ didžiausią dėmesį skiria įterptinėms sistemoms ir programinei įrangai, skirtai medicinos, sveikatos priežiūros ir saugos sektoriams, pramonės automatizavimui, taip pat IoT ir „Data Science“ sprendimams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas