Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

JK „DiPocket“ Lietuvoje įsteigė Centrinės ir Rytų Europos centrą

Jungtinėje Karalystėje įsikūrusi finansinių technologijų (fintech) bendrovė „DiPocket“ Lietuvoje įsteigė Centrinės ir Rytų Europos centrą.
Bekontaktis atsiskaytimas
Bekontaktis atsiskaytimas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Atsiskaitymo negrynaisiais pinigais sprendimus siūlanti bendrovė neseniai gavo elektroninių pinigų įstaigos licenciją, pranešė užsienio investicijų plėtros agentūra „Investuok Lietuvoje“.

„Apsispręsti dėl regioninio centro steigimo Lietuvoje buvo pakankamai lengva. Tai lėmė vyraujanti palanki aplinka finansinių technologijų bendrovėms ir aukščiausi reguliavimo standartai regione“, – pranešime sakė „DiPocket“ vadovas Fedele Di Maggio.

Šiuo metu „DiPocket“ dirba 40 žmonių, jų skaičių 2022 metais planuojama didinti iki daugiau nei 100 – bus ieškoma apskaitos valdymo, operacijų, informacinių technologijų ir atitikties specialistų.

„DiPocket“ neseniai pritraukė 6 mln. eurų finansavimą iš „EXIM Cross-border“ fondo, kurį valdo „GB&Partners Investment Management“, ir planuoja stiprinti savo poziciją Centrinėje ir Rytų Europoje
bei kituose regionuose.

Įmonė ketina siūlyti atviros bankininkystės ir individualizuotus mokėjimo sprendimus verslo klientams, norintiems savo klientams ar darbuotojams suteikti įvairias kortelėmis grindžiamas lėšų išmokėjimo ir atsiskaitymo galimybes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas