Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Jungiasi „Sergel“ ir „Gelvora“ – veiks „GelvoraSergel“ vardu

Siekdamos sustiprinti pozicijas skolų išieškojimo rinkoje Lietuvoje ir visame Baltijos regione, susijungia skolų valdymo ir prevencijos paslaugas teikiančios UAB „Sergel“ ir „Gelvora“. Abi įmonės priklauso Švedijos finansų bendrovei „Marginalen AB“, rašoma pranešime spaudai.
Jurgita Pajarskienė
Jurgita Pajarskienė / Asmeninio archyvo nuotr.
Temos: 2 Verslas Sergel, UAB

Naujuoju prekės ženklu „GelvoraSergel“ veiksianti įmonė apjungs abiejų bendrovių sukauptą 20 metų mokėjimų atkūrimo ir valdymo patirtį, o pagrindiniu prioritetu taps naujų finansinių paslaugų vystymas. Planuojama, jog įmonė šiemet pasieks 7 mln. eurų apyvartą, bendra valdomų skolų portfelių vertė sieks apie 240 mln. eurų.

Už „GelvoraSergel“ vairo stos ilgametis UAB „Gelvora“ direktorius Gediminas Adiklis, direktoriaus pavaduotojos pareigas užims dabartinė UAB „Sergel“ direktorė Jurgita Pajarskienė.

„Naujoji įmonė koncentruosis į skolų išieškojimo sritį bei finansinių paslaugų plėtrą. Sieksime tapti viena didžiausių mokėjimų valdymo ir atkūrimo įmonių Lietuvoje ir siūlysime naujus sprendimus mūsų klientams. Jau esame pradėję kurti naują finansinį produktą, kurį su dvigubai didesne jėga ir patirtimi toliau plėtosime pasibaigus susijungimo procesams“, – sako J.Pajarskienė. Nuo 2021 metų tiek „Sergel“, tiek „Gelvora“ nebeperka skolų portfelių – šią veiklą vykdo kita įmonių grupės bendrovė.

UAB „Sergel“ ir „Gelvora“ reorganizavimą prijungimo būdu baigs kovo 1 dieną. Abiejose įmonėse šiuo metu dirba per šimtą darbuotojų, kurie po susijungimo bus išsaugoti, o ateityje, vystant naujus projektus, planuojamas ir darbuotojų skaičiaus augimas.

Anot J.Pajarskienės, naujuoju prekės ženklu bus siekiama užsitvirtinti dar stipresnę skolų valdymo įmonės poziciją ne tik Lietuvoje, bet ir Baltijos šalyse, o atnaujinus procesus laimės klientas.

„GelvoraSergel“ vardas sėkmingai gyvuoja Latvijoje ir Estijoje jau ne vienerius metus, o nuo kovo 1-osios mūsų klientai Lietuvoje taip pat matys šį prekės ženklą. Savo veikloje ir toliau vadovausimės gerosiomis „Marginalen AB“ grupės praktikomis – sujungus įmones bus dalinamasi sukaupta patirtimi ir efektyviais procesais ikiteisminio, teisminio ir poteisminio skolų išieškojimo srityje, taip sukuriant daugiau pridėtinės vertės mūsų klientams“, – teigia J.Pajarskienė.

Visus naujajai įmonei svarbius sprendimus priims „GelvoraSergel“ valdyba, kurioje, be minėtų vadovų, dirbs UAB „Sergel“ teisės departamento vadovė Ignė Vaičė ir UAB „Gelvora“ skolų portfelių valdymo departamento vadovas Kęstutis Baublys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas