Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

K.Vaicekiūtis palieka „Grindos“ vadovo pareigas

Penkerius metus „Grindai“ vadovavęs Kęstutis Vaicekiūtis nuo liepos 6 dienos palieka įmonės vadovo pareigas. Kas direktorių pakeis, spręs bendrovės valdyba.
Kęstutis Vaicekiūtis ir Remigijus Šimašius
Kęstutis Vaicekiūtis ir Remigijus Šimašius / Sauliaus Žiūros nuotr.
Temos: 1 Grinda, UAB

„Tai, kaip pavyko pakeisti savivaldybės įmonę „Grinda“, yra neįtikėtina ir gerai atspindi, kaip keičiasi visas Vilnius. Produktyvumas išaugo dvigubai, nors įkainiai sumažėjo, išardyti vogimo kromeliai – vien kuro kasmet kažkur dingdavo 20 t. Po liūčių nebematome miestiečių su baidarėmis gatvėse. Ačiū tau, Kęstuti, kad ir kur pasuktum – tai buvo įkvepiantys proveržio metai “, – sako Vilniaus miesto meras Remigijus Šimašius.

„Sprendimas išeiti nėra spontaniškas. Baigiau numatytą penkerių metų kadenciją, atėjo laikas judėti toliau. Esu įsitikinęs, kad penkeri metai – pakankamas laiko tarpsnis numatytiems tikslams įgyvendinti. Tereikia daug ir kryptingai dirbti. Visus sau ir „Grindai“ iškeltus lūkesčius išpildžiau su kaupu: darbo našumas įmonėje padvigubėjo, o finansiniai rezultatai pasiekė rekordines aukštumas, tad atėjo laikas judėti toliau. Vilniumi rūpinausi kaip savo namais, nes miestas ir yra mano namai – čia praleidau didžiąją dalį gyvenimo, ir man nuoširdžiai rūpėjo, kaip šį miestą padaryti gražesnį ir patogesnį.

Meilė miestui ir noras rūpintis juo niekada nedings. Dėkoju sostinės vadovybei už pasitikėjimą, vilniečiams – už naują požiūrį į įmonę, o darbuotojams – už ryžtą įgyvendinti idėjas, kurios padeda puoselėti mūsų miestą. Mano meilė Vilniaus miestui ir noras rūpintis juo niekur nedings. Tarnystė sostinei – man buvo didelė garbė dirbti miestui. Ačiū“, – sako UAB „Grinda“ direktorius Kęstutis Vaicekiūtis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas