Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kai velniškai nesiseka: trečia aviacijos krizė per 3 metus

Edvinas Demenius, vienos iš didžiausių Latvijoje įsikūrusios orlaivių, įgulos, techninės priežiūros ir draudimo (angl. aircraft, crew, maintenance, insurance, ACMI) bei užsakomųjų skrydžių ir krovinių gabenimo paslaugas teikiančios bendrovės „SmartLynx Airlines“ pardavimo ir plėtros direktorius, konferencijos „LOGIN 2021“ metu atskleis savo įžvalgas apie galimą krizės poveikį aviacijos sektoriui ir tai, kaip bet kuri bendrovė gali pasinaudoti sunkumais.
Edvinas Demenius
Edvinas Demenius / „SmartLynx“ nuotr.
Temos: 2 Aviacija Login

Aviacija yra nepaprastai dinamiška pramonė, jautriai reaguojanti į politinius, ekonominius ir net gamtos pokyčius. Net turint aiškią viziją, misiją ir strategiją, kai kurių aplinkybių negalima numatyti, ir tik turinčios patirties bendrovės gali suvaldyti nenumatytas situacijas.

Nors visa aviacijos pramonė 2020 m. pradžioje susidūrė su precedento neturinčiu iššūkiu, tai nebuvo pirmoji krizė, kurią bendrovė „SmartLynx“ patyrė pastaraisiais metais. Tiesą sakant, per pastaruosius 3 metus „SmartLynx Airlines“ įvairių sunkumų patyrė tris kartus.

2018 m. Talino oro uoste vykstant mokomajam įgulos skrydžiui „SmartLynx Airlines“ patyrė avariją. Praradęs aukštį, orlaivis atsitrenkė į kilimo ir tūpimo taką. Dėl avarijos buvo sutrikdyta 100 skrydžių, prieš pat sezono pradžią buvo prarastas orlaivis, klientai vis reikalavo atlikti patikrinimus, be to, avarija labai domėjosi žiniasklaida. 2019 m. „SmartLynx“ sparčiai augo, savo parką papildė 11 naujų orlaivių, todėl susidūrė su greitai išsiplėtusios veiklos sunkumais. 2020 m. visas pasaulis sustojo, kad kovotų su pandemija.

Nors daugelį bendrovių tokios aplinkybės būtų įveikusios, „SmartLynx Airlines“ ne tik išgyveno, bet ir sugebėjo klestėti.

Bendrovės „SmartLynx Airlines“ pardavimų ir verslo plėtros direktorius Edvinas Demenius savo pranešime aptars, kaip svarbu lanksčiai žiūrėti į greitai besikeičiančią rinką, ko galima išmokti iš keblių situacijų ir kaip krizė gali suteikti naujų galimybių.

„SmartLynx“ nuotr./„SmartLynx Airlines“
„SmartLynx“ nuotr./„SmartLynx Airlines“

Edvinas Demenius yra pardavimų ir projektų valdymo profesionalas, turintis verslo strategijų ir sudėtingų projektų kūrimo ir įgyvendinimo patirties. Savo mokslinį laipsnį jis įgijo Tarptautinėje teisės ir verslo mokykloje, o aviacijos projektų valdymo žinias toliau tobulino Tarptautinės oro transporto asociacijos (ang. IATA) mokymo ir plėtros institute Ženevoje (Šveicarija). Šiuo metu Edvinas Demenius eina ACMI, užsakomųjų skrydžių ir krovinių gabenimo oro linijų bendrovės „SmartLynx Airlines“ pardavimų ir verslo plėtros direktoriaus pareigas.

Šio aviacijos profesionalo pristatymą galėsite išgirsti konferencijoje „LOGIN 2021“, kuri šiemet vyks virtualioje erdvėje. E.Demenio pranešimas bus rodomas gegužės 24 d. 17.50 val. tiesiogiai per Delfi ir 15min portalus. Eikite į visą konferencijos tvarkaraštį ir suplanuokite savo laiką su LOGIN pranešėjais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas