Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip atsisakyti mokamo turinio MAX prenumeratos?

Norint atsisakyti mokamo turinio MAX, portale 15min, tereikia atlikti kelis žingsnius. Taip pat verta prisiminti, kad atsisakę prenumeratos, galėsite ir toliau skaityti mokamus straipsnius tol, kol baigsis laikotarpis, už kurį sumokėta.
15MAX
15MAX / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

1 BŪDAS atsisakyti MAX paslaugos galima dviem būdais. Savo registruoto vartotojo profilyje „Redaguoti paskyrą” skiltyje – spaudžiant „Atsisakyti”.

15min nuotr./Kaip atsisakyti MAX prenumeratos
15min nuotr./Kaip atsisakyti MAX prenumeratos
15min nuotr./MAX prenumeratos atsisakymas
15min nuotr./MAX prenumeratos atsisakymas

2 BŪDAS: bet kuriuo metu parašius elektroninį laišką adresu max@15min.lt arba atsisakyti@15min.lt.

Atsisakius mėnesinio mokėjimo, MAX paslauga galėsite naudotis tol, kol baigsis einamasis mėnuo, už kurį jau sumokėjote. Pavyzdžiui, užsisakius paslaugą mėnesiui 2021 m. sausio 30 d., nutraukus paslaugos apmokėjimą, 2021 m. vasario 19-ą ar bet kurią kitą dieną., paslauga galėsite naudotis iki 2021 m. vasario 30 d.;

Atsisakius metinio mokėjimo, MAX paslauga galėsite naudotis tol, kol baigsis einamieji metai, už kuriuos jau sumokėjote. Pavyzdžiui, užsisakius paslaugą metams 2020 m. gruodžio 30 d., nutraukus paslaugos apmokėjimą, 2021 m. rugsėjo 1-ą, ar bet kurią kitą dieną, paslauga galėsite naudotis iki 2021 m. gruodžio 30 d.

Nenutraukus paslaugos, ji yra automatiškai pratęsiama naujam laikotarpiui: jei buvote užsisakę paslaugą mėnesiui, pasibaigus jam, paslauga automatiškai pratęsiama dar vienam mėnesiui; jei buvote užsisakę metams, pasibaigus metams, paslauga automatiškai pratęsiama dar vieniems metams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas