Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Karšta liepa portale 15min – geriausias rezultatas nuo metų pradžios

Liepą portalas 15min pademonstravo geriausią skaitomumą nuo pat sausio mėnesio, kai taip pat buvo pasiektas visų laikų geriausias portalo rezultatas. Be to, 15min užtikrintai įsitvirtino antroje vietoje pagal visus pagrindinius parametrus.
Portalas 15min
Portalas 15min / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Liepą portalas sulaukė virš 1.3 milijono skaitytojų, rekordiškai augo ir vidutinėje dienos auditorijoje – pasiekta virš 450 000 unikalių vartotojų.

15min liepos mėnesį buvo antras tiek pagal bendrą auditorijos, tiek pagal dienos auditorijos dydį, tiek pagal puslapių peržiūrų skaičių.

„Liepą 15min ypatingą dėmesį skyrė sportui. Mūsų redakcijos komanda iš Paryžiaus operatyviai praneša Olimpiados įvykius, o Vilniuje esantys kolegos analizuoja vykstančius įvykius publikacijose ir video laidose. Skaitytojai taip pat aktyviai sekė Europos futbolo čempionatą, kurį profesionaliai nušvietė mūsų sporto žurnalistai.

15min taip pat žaibiškai reagavo į svarbius visai Lietuvai įvykius. Kai šalį siaubė audra, mūsų portalas sulaukė itin didelio skaitytojų dėmesio, nes čia buvo galima rasti visą svarbiausią informaciją. Taip pat nušvietėme esminius įvykius politikoje, versle, kultūroje, pramogų ir kitose srityse. Mūsų žurnalistai ne tik informuoja apie aktualijas, bet ir pateikia patarimus, kur keliauti, kokių pramogų ieškoti, kaip mėgautis šia puikia vasara“, – teigia vyr.redaktoriaus pavaduotojas Audrius Ožalas.

Gedmanto Kropio / BNS nuotr./Audrius Ožalas
Gedmanto Kropio / BNS nuotr./Audrius Ožalas

Liepos mėnuo buvo puikus ir 15min prenumeratai. Lyginant su praėjusių metų liepa, 15min prenumerata paaugo net 116%. Taip pat sulaukėme ir naujo rekordo – interviu su Šarūnu Jasikevičiumi tapo perkamiausiu 15min prenumeratos straipsniu istorijoje.

„Įspūdingos pastarosios dvi savaitės – du žiūrimiausi visų laikų Pikenrolai, perkamiausias visų laikų 15min prenumeratos tekstas, du skaitomiausi pastarųjų dvejų savaičių 15min tekstai“ – džiaugėsi žurnalistas Rokas Pakėnas, kurio indėlis į 15min liepos mėnesio rezultatus buvo itin svarbus.

Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Rokas Pakėnas
Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Rokas Pakėnas

Atsižvelgdamas į skaitytojų pasitikėjimą, portalas 15min ieško vis naujų formatų, tad liepą mobilioje portalo 15min versijoje pristatytas ir naujas funkcionalumas „15min Objektyve“. Tai trumpos istorijos, vizualiai atskleidžiančios aktualius įvykius ir įdomius reiškinius.

15min Objektyve – naujas formatas
15min Objektyve – naujas formatas

Portalas 15min priklauso lietuviško kapitalo bendrovei UAB „15min“. Įmonei taip pat priklauso spausdintiniai žurnalai „Žmonės“, „Legendos“ ir „Ji“. UAB „BNS“ yra UAB „15min“ dukterinė įmonė, kuriai priklauso to paties pavadinimo didžiausia Lietuvoje naujienų agentūra BNS.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?