Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kaune duris atvėrė ne tik nauja „Apple“ produktų parduotuvė, bet ir „Apple“ kompiuterių istorijos paroda

Penktadienio rytą Kaune įvyko iškilmingas ir visame prakybos centre „Mega“ skambėjęs atnaujintos „iDeal“ parduotuvės atidarymas, į kurį pirmieji lankytojai pradėjo rinktis likus dar valandai iki iškilmingo atidarymo. Šios šventės proga taip pat atidaryta išskirtinė „Apple“ kompiuterių istorijos paroda, sutraukusį būrį smalsuolių.
„iDeal“ parduotuvės atidarymas Kaune
„iDeal“ parduotuvės atidarymas Kaune / Atstovų nuotr.

Eilė prie naujosios parduotuvės nuolat didėjo, tad atidarymo metu jau buvo susirinkę apie 100 žmonių.

Kiekvienas pirmojo šimtuko lankytojas dovanų gavo 30 eurų vertės „iDeal“ kuponą, vienuolika laimingųjų dovanų gavo „Beats by Dre“ ausines, o vienam atiteko „Beats Pill“ kolonėlė.

Renginio, kurį vedė Paul de Miko, metu vyko ir „Apple Arcade“ žaidimų turnyras.

Atstovų nuotr./„iDeal“ parduotuvės atidarymas Kaune
Atstovų nuotr./„iDeal“ parduotuvės atidarymas Kaune

Atnaujinta „iDeal“ parduotuvė – naujas „Apple“ produktų pristatymo formatas

„Tai naujas „Apple“ produktų parduotuvės formatas, kurį bendrovė „Apple“ pristatė visai neseniai: šis formatas Lietuvoje taikomas tik „iDeal“ parduotuvėse. Naujasis parduotuvės dizainas yra jaukesnis, labiau orientuotas į vartotoją, kad jam būtų patogu rasti norimą produktą, sulaukti geriausio aptarnavimo, ką mes siūlėme ir anksčiau. Pasikeitė ne tik „iDeal“ parduotuvės dizainas, bet ir produktų išdėstymas – jis tapo patogesnis. Pirkėjai tai pastebi, jiems tai patinka“, – sako „iDeal“ mažmeninės prekybos vadovas Andrius Mežetis.

Kol kas Lietuvoje yra tik dvi tokio formato ir lygio parduotuvės. Visame pasaulyje tokio aukšto lygio parduotuvių nėra daug ir jos parodo „Apple“ partnerio statusą.

Atstovų nuotr./„iDeal“ parduotuvės atidarymas Kaune
Atstovų nuotr./„iDeal“ parduotuvės atidarymas Kaune

„iDeal“ specialistai rengs nemokamas mokymų sesijas

„iDeal“ – didžiausias autorizuotas „Apple“ produktų platintojas Lietuvoje, kurio parduotuvėse rasite visus naujausius „iPhone“, „iPad“, „Mac“ produktus. Atnaujintas „iDeal“ salonas – ne tik parduotuvė, bet ir konsultacijų centras.

„Dalis žmonių nori daugiau sužinoti apie pačius produktus, kita dalis pagerinti savo naudotojo patirtį, pavyzdžiui, išmokti geriau fotografuoti, sužinoti apie įvairias įrenginio galimybes ir išmokti jomis naudotis. Todėl kiekvieną dieną „iDeal“ parduotuvėje vakarais rengsime įvairias nemokamų mokymų sesijas, kurių metu vartotojai galės įgyti naudingos informacijos jiems aktualiomis temomis.

Tokių apmokymų metu „iDeal“ darbuotojai ne tik bendraus su grupe, bet ir kiekvienam lankytojui skirs dėmesio. Temos bus skirtingos, pavyzdžiui, pirmadienį nagrinėsime „Kompiuteris darbe“ temą, antradienis bus skirtas fotografijai, trečiadienis – „iPad“ sesijai ir t.t. Temų yra daug ir jos nuolat keisis“, – planus atskleidžia A.Mežetis.

Pirmoji tokia mokymų sesija buvo pravesta jau atidarymo metu – fotografijos paslapčių mokė Saulius Balčiūnas.

Atstovų nuotr./„iDeal“ parduotuvės atidarymas Kaune
Atstovų nuotr./„iDeal“ parduotuvės atidarymas Kaune

Pagal kliento poreikius parinktas aptarnavimas

„iDeal“ salono klientai gaus aukščiausio lygio aptarnavimą pagal naujausią „Apple“ formatą. Abiejuose salonuose dirbs kelių skirtingų kategorijų darbuotojai, klientai bus pasitinkami jau prie įėjimo, kad išsiaiškinti jo poreikį ar jie žino ko nori ar jiems reikia ramiai apsižvalgyti.

„Atsižvelgiant į poreikius bus parenkamas ir tolesnis aptarnavimas: jei klientas žino ko nori, greitai suteiksime reikalingą informaciją, jei dvejoja, nežino, leisime apsižvalgyti, parodysime įvairiausius „Apple“ įrenginius, kiekvienam asmeniškai pademonstruosime jų veikimą ir galimybes.

Iš esmės kiekvienam klientui skirsime tiek dėmesio, kad žmogus prieš pirkdamas produktą suprastų, ką jis perka. Jei jį domina kompiuteris, jis galės jį išbandyti, pasižiūrėti kaip veikia įvairios programos, o „iDeal“ salono darbuotojas pademonstruos tam tikras jos funkcijas. Taip klientas lengviau nuspręs, ar tai jam reikalinga.

Mūsų taikomas formatas leis bet kuriam klientui gauti geriausio lygio aptarnavimą ir išsirinkti jam tinkamiausią produktą – net ir tiems klientams, kuriems „Apple“ produktai nėra pažįstami ir kurie tarp jų jaučiasi pasimetę“, – salono darbo niuansus atskleidžia A.Mežetis.

Parodoje pirmieji ir labai reti „Apple“ modeliai

Atidarius atnaujintą „iDeal“ parduotuvę „Mega“ prekybos centre, po kelių valandų renginio vedėjai Paul de Miko ir Saulius Balčiūnas atidarė ir „Apple“ kompiuterių istorijos parodą, kurioje iki rugpjūčio 25 d. galite pamatyti įspūdingų eksponatų.

Pavyzdžiui, klasikinį, 1984 m. pasirodžiusį „Macintosh“ kompiuterį, kuris laikomas vienu pirmųjų namų vartotojams skirtų „Apple“ kompiuterių; originaliai atrodantį 2000–2001 m. gamintą „Power Mac G4 Cube“ – itin retą modelį, kuris pasirodymu metu sužavėjo kompaktiškame korpuse tūnančia galia; 1998 m. išleistą modelį „iMac“, kuris laikomas šiuolaikinės „Apple“ eros pradžia ir daug kitų įspūdingų istorinių „Apple“ eksponatų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas