Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kėdainių konservų fabrikas žada dirbti visą parą

Kėdainių konservų fabrike kuriama daugiau naujų darbo vietų, nes bus didinamos gamybinės pajėgos – produkciją ketinama gaminti visą parą, rašo portalas „Rinkos aikštė“.
BNS nuotr.
BNS nuotr.

Ilgiau dirbti reikia, nes smarkiai išaugus majonezo bei padažų pardavimams tiek Lietuvoje, tiek užsienyje, dirbdamas trimis pamainomis Kėdainių konservų fabrikas nebespėja pagaminti tiek šių produktų, koks yra jų poreikis.

Fabriko generalinis direktorius Saulius Urbonas sako, kad darbas visą parą prasidės, kai priimti nauji darbuotojai išmoks dirbti su įrengimais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai