„Jei galvosi tik apie verslą, pinigus, tai čia slidus dalykas“, – Žinių radijo laidoje „Ačiū, kad atėjote“ aiškina R.Zakarevičius.
Vidutiniškai verslininko restorane žmonės dirba 10–15 metų. Taip pat yra darbuotojų, kurie dirba jau net 25 metus. Jo tikinimu, tai labai normalu, nes yra stengiamasi sudaryti darbuotojams geras darbo sąlygas: neleidžiama pervargti, apsikrauti daugybe darbų.
Paklausus, kokius atlyginimus gauna jo darbutojai, kad yra tokie ištikimi R.Zakarevičiaus vadovaujam restoranų tinklui, verslininkas teigia, kad užmokestis priklauso nuo darbo laiko.
„Labai nevienodai. Vadovaujantieji asmenys uždirba nuo 3,5 tūkst. Lt, kitiems taikomas valandinis užmokestis. Aptarnaujantis personalas dirba būtent taip: kiek valandų jis išdirba, tokį atlyginimą ir gauna. Valanda įvertinama nuo 9 iki 15 Lt. Toks pas mus apmokėjimas“, – pasakojo verslininkas.