Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klaipėdos „Akropolyje“ atidaromas didžiulis pramogų ir batutų parkas

Savaitgalį, spalio 5–6 d., didžiausiame Vakarų Lietuvoje prekybos ir pramogų centre Klaipėdos „Akropolyje“ vyks „Šuoliadieniai“. Šeimoms skirtą savaitgalį lankytojai galės nemokamai pramogauti įvairiose smagiose veiklose ir laimėti net tūkstantį apsilankymų prekybos ir pramogų centre įsikūrusiame naujame batutų ir pramogų parke „Jumpland“. Šventinius renginius ves bei su lankytojais bendraus Indrė Kavaliauskaitė ir Kakė Makė.
Ernestas Vasiliauskas, „Jumpland“
Ernestas Vasiliauskas, „Jumpland“ / Bendrovės nuotr.

„Šeimos su vaikais yra viena didžiausių mūsų prekybos ir pramogų centrų lankytojų grupė, tad joms nuolat stengiamės pasiūlyti tiek aktualių prekių ir paslaugų, tiek ir pramogų bei renginių. Šį savaitgalį Klaipėdos „Akropolyje“ vyksiantys „Šuoliadieniai“ pakvies ne tik gerai praleisti laiką, bet ir vieniems pirmųjų išbandyti naują pramogų erdvę „Jumpland“ ir joje esantį didžiausią batutą Klaipėdoje“, – sako „Akropolis Group“ rinkodaros ir komunikacijos vadovas Dominykas Mertinas.

Daugiau nei 1300 kv. metrų ploto batutų ir pramogų parkas „Jumpland“ įsikūrė antrame Klaipėdos „Akropolio“ aukšte. Jame lankytojų lauks ne tik didžiausias batutas Klaipėdoje, bet ir įvairios laipynės, modernūs žaidimų aparatai. Pramogų parkas išsiskiria ir pirmąja Lietuvoje „AirCourt“ aikštele, kurioje galima žaisti krepšinį ir futbolą ant minkštų grindų. Bendras batutų plotas kartu su šokliuoju „AirCourt“ siekia daugiau nei 660 kv. metrų ploto.

Bendrovės nuotr./Ernestas Vasiliauskas, „Jumpland“
Bendrovės nuotr./Ernestas Vasiliauskas, „Jumpland“

„Jumpland“ taip pat bus galima išbandyti ir kitas įtraukiančias veiklas, pavyzdžiui, žaisti interaktyvų žaidimą „Deganti žemė“, nušokti ant batuto oro pagalvės „Bagjump“. Parke įrengti 6 teminiai švenčių kambariai, kuriuose bus galima švęsti vaikų gimtadienius ir kitas šeimos šventes“, – vardina projekto savininkės „Geros dovanos“ generalinis direktorius Ernestas Vasiliauskas.

Batutų ir pramogų parko atidarymui pažymėti Klaipėdos „Akropolyje“ savaitgalį vyksiančių „Šuoliadienių“ metu lankytojų lauks įvairios nemokamos pramogos. Prekybos ir pramogų centro alėjose jas bus galima rasti naudojantis specialiai sukurtu „Džiaugsmo žemėlapiu“, kuris lankytojhams bus dalinamas „Akropolio“ erdvėse.

Prie centrinio įėjimo vyks viktorina su nuomonės formuotoja Indre Kavaliauskaite, o prie parduotuvės „Maxima“ – laimės ratas su smagiomis užduotimis, kurias padės įgyvendinti Kakė Makė. Prie knygyno „Pegasas“ bus galima kurti bendrą grafitį ant 3 metrų pločio sienos, prie parduotuvės „Zara“ – lenktyniauti su radijo bangomis valdomomis mašinėlėmis šonaslydžio (drifto) trasoje. Prie parduotuvės „Eurokos“ lankytojai galės išbandyti savo vikrumą, greitį ir reakciją interaktyviame žaidime.

Lankytojai kviečiami dalyvauti nemokamose veiklose ir rinkti antspaudus į „Džiaugsmo žemėlapį“. Sudalyvavus bent 3-ose aktyvacijose bus galima gauti nemokamą kvietimą į pramogų parką „Jumpland“. Iš viso per savaitgalį planuojama išdalinti net 1000 kvietimų, kuriuos uostamiesčio „Akropolio“ lankytojai galės atsiimti antrame prekybos centro aukšte, „Jumpland“ kasoje.

„Šuoliadienių“ pramogos Klaipėdos „Akropolyje“ vyks spalio 5–6 d. nuo 11 iki 18 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas