Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

KN finansų tarnybos vadovu tapo Mindaugas Kvekšas

Rugpjūčio 16 d. naftos ir suskystintųjų gamtinių dujų (SGD) terminalų operatorės KN Finansų direktoriaus pareigas pradeda eiti Mindaugas Kvekšas.
Mindaugas Kvekšas
Mindaugas Kvekšas / VASA nuotr.

M.Kvekšas patirtį finansų srityje sukaupė dirbdamas „KPMG Baltics“ ir AB „Ignitis gamyba“. Jis taip pat ėjo valdybos nario pareigas UAB „Verslo aptarnavimo centras“, AB „Ignitis gamyba“, UAB „Ignitis grupės paslaugų centras“ valdybose, šiuo metu eina nepriklausomo valdybos nario pareigas SĮ „Vilniaus atliekų sistemos administratorius“ (VASA).

„Džiaugiuosi, kad M.Kvekšas prisijungia prie KN komandos. Jo kompetencijos, taip pat stipri korporatyvinės valdysenos, biržoje kotiruojamos bendrovės finansų valdymo patirtis bus itin vertinga bendrovei, keliančiai sau ambicingus tarptautinės plėtros tikslus, ieškančiai naujų verslo galimybių tvaresnių energijos bei kuro rūšių vertės logistikos grandinėse ir įgyvendinančiai strateginius projektus, tokius kaip ilgalaikio SGD tiekimo užtikrinimas Lietuvoje,“ – sako KN generalinis direktorius Darius Šilenskis.

M.Kvekšo kompetencijos apima strateginį ir finansų planavimą, valdymą bei kontrolę, finansinės atitikties, vidaus kontrolės ir rizikų valdymą.

Finansų kompetencijas M.Kvekšas gilino Stokholmo aukštojoje ekonomikos mokykloje Rygoje, taip pat yra baigęs „Baltic Institute of Corporate Governance“ vykdomą profesionalių valdybos narių rengimo programą.

„Žiūrint iš šalies, KN sudarė įspūdį kaip patyrusi, kompetentingų ir ambicingus tikslus sau keliančių profesionalų komanda. Nauji iššūkiai, su kuriais susiduria bendrovė, ir galimybė pasidalinti patirtimi bei pasisemti įdomios patirties iš KN komandos – tai pagrindinės priežastys, dėl kurių apsisprendžiau prisijungti prie KN“, – sako naujasis KN Finansų direktorius Mindaugas Kvekšas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas