Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Rygoje atidaryta 10-oji „Coffee Inn“ tinklo kavinė

Prieš ketverius metus į Latvijos rinką įžengęs kavinių tinklas „Coffee Inn“ rupjūčio mėnesį Latvijoje atidarė 10 kavinę, pranešė bendrovė.
„Coffee Inn“ Latvijoje
„Coffee Inn“ Latvijoje / „Coffee Inn“ nuotr.

Naujoji „Coffee Inn“ kavinė įsikūrė viename seniausių Rygos prekybos centrų „Olimpia“. Kavos gurmanams suteikiama galimybė ne tik pasimėgauti šviežiai skrudinta kava, tačiau ir įsigyti rūšinių kavos pupelių į namus.

Pasak Nido Kiuberio, kavinių tinklo „Coffee Inn“ komunikacijos vadovo, spartėjant gyvenimo tempui, vis populiaresnė tampa kava išsinešimui.

„Apskritai kavos kultūra Latvijos sostinėje jau yra subrendusi, todėl „Coffee Inn“ drąsiai plečia savo kavinių tinklą, siūlydama kaimyninės šalies gyventojams bei svečiams lietuvių pamėgtą ir įvertintą kokybiškos kavos bei kūrybiškos aplinkos derinį“, – sakė N.Kiuberis.

Asmeninio archyvo nuotr./„Coffee Inn“ kavinių tinklo vienas įkūrėjų Nidas Kiuberis
Asmeninio archyvo nuotr./„Coffee Inn“ kavinių tinklo vienas įkūrėjų Nidas Kiuberis

Laurynas Nartautas, „Coffee Inn“ kavinių tinklo Latvijoje direktorius, teigė, kad Latvijoje siekia lyderio pozicijos.

„Niekada neslepiame planų lyderiauti Latvijoje ir kryptingai juos įgyvendiname sekdami situaciją rinkoje, stebėdami vartojimo tendencijas, skirdami dėmesį gyventojų poreikiams. Atsižvelgiant į tai, atitinkamai planuojame įmonės plėtrą.“, – sakė Laurynas Nartautas.

„Coffee Inn“ nuotr./„Coffee Inn“ Latvijoje
„Coffee Inn“ nuotr./„Coffee Inn“ Latvijoje

Prekybos centro „Olimpia“ vadovė Zane Šulca džiaugėsi sprendimu įkurti kavinę „Coffee Inn“ viename seniausių prekybos centrų.

„Olimpia prekybos centras yra vienas seniausių Rygoje, jo auditorija yra susiformavusi ir reikli. Jau kuris laikas ieškojome kokybiškos kavos operatoriaus. Tyrėme mūsų klientų nuotaikas bei nuomones, džiaugiamės pasirinkę Coffee Inn”, – teigė Zane Šulca.

„Coffee Inn“ ketina plėstis ir toliau. Rudenį Rygos senamiestyje bus įkurta 11-oji kavinė. „Coffee Inn“ kavinių tinklą šiuo metu jungia 23 kavinės Lietuvoje ir 10 kavinių Latvijoje.

Uždaroji akcinė bendrovė „Keturi kambariai“ planuoja tinklo plėtrą ir kaimyninėje Estijoje. Konkretūs planai bus atskleisti rugsėjo mėnesį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas