Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
07 23

Laukia jūsų: Lietuvos paštas aukcione dviračių neišpardavė – dabar kainą numušė per pusę

Lietuvos paštas praėjusią savaitę aukcione pardavinėjo bendrovės veikloje nebenaudojamus dviračius, tačiau interesantų neatsirado. 500 eurų pradine suma įvertinti dviračiai iš naujo pardavinėjami dvigubai mažesne kaina. Įsigytoms prekėms galioja ypatinga sąlyga – pirkėjas savo jėgomis ir lėšomis privalės nuimti ir sunaikinti Lietuvos pašto logotipus ir pavadinimą ar kitus su įstaigos veikla susijusius ženklus.
Lietuvos pašto dviratis
Lietuvos pašto dviratis / Bendrovės nuotr.

Kaip skelbėme anksčiau, Lietuvos paštas liepos 17-19 dienomis viešo konkurso būdu pardavinėjo bendrovės veikloje nebenaudojamus dviračius.

Iš viso ketinta parduoti 25 dviračius, kurių pradinė aukciono kaina buvo 500 eurų už vienetą. Jei visi jie būtų parduoti, bendrovės iždas galėjo papilnėti mažiausiai 12,5 tūkst. eurų.

Tačiau interesantų pirkti dviračius su elektrine pavara už tokią kainą neatsirado, todėl visi 25 ir toliau pardavinėjami internetiniame aukcione www.evgauction.eu.

Dabar jų pradinė kaina yra nebe 500 eurų, o 250 eurų. Antrasis aukciono etapas trunka nuo liepos 22 d. 11 val. iki liepos 24 d. 11 val., 15min nurodė Lietuvos paštas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus