Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Lidl“ atidarė pirmąją parduotuvę Molėtuose: šalia parduotuvės – išskirtinės parkavimo vietos

Prekybos tinklas „Lidl“ žengė į dar vieną Lietuvos miestą. Birželio 10 dieną „Lidl“ atidarė pirmąją parduotuvę Molėtuose, adresu Aplinkkelio g. 163B. Naujoji parduotuvė duris atvėrė prie pat magistralinio kelio Vilnius–Utena, rašoma „Lidl“ pranešime spaudai.
„Lidl“ parduotuvės Molėtuose atidarymas
„Lidl“ parduotuvės Molėtuose atidarymas / Bendrovės nuotr.

Atidarymo rytą naujoji parduotuvė duris atvėrė 8 valandą, tačiau kitomis dienomis pirkėjų lauks ir standartiniu darbo laiku dirbs nuo 7 iki 23 valandos.

Patogiam apsipirkimui pritaikytos ir kasos – čia jos bus tiek įprastos standartinės, tiek ir savitarnos, kuriose apsipirkimas trunka vidutiniškai 2 minutes. Šalia parduotuvės veiks dvi greitojo įkrovimo elektromobilių stotelės.

Ežerų kraštu pramintame Molėtų rajone telkšo 242 ežerai, todėl klientų patogumui šalia naujosios parduotuvės įrengtos ir išskirtines automobilių parkavimo vietos – jos skirtos transporto priemonėms su valtimis. Šios vietos yra dvigubai ilgesnės, jos pažymėtos specialiu ženklu.

Bendrovės nuotr./„Lidl“ parduotuvės Molėtuose atidarymas
Bendrovės nuotr./„Lidl“ parduotuvės Molėtuose atidarymas

Šalia parduotuvės taip pat bus galima įsigyti ir vietos žvejų gaminių – čia veiks žuvies rūkykla, kurioje vietos verslininkai siūlys įsigyti šviežiai rūkytų gaminių. Šioje vietoje rūkyta žuvimi buvo prekiaujama ir anksčiau, daugeliui tai buvo pamėgta vieta, tad prekybos tinklas nusprendė atnaujinti žuvies rūkyklos pastatus, kad ir toliau būtų galima prekiauti vietine žuvies produkcija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai