Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Lidl“ atidarys naują parduotuvę Vilniaus rajone

Prekybos tinklas „Lidl“ tęsia plėtrą Vilniaus regione – rugsėjo 16 dieną nauja parduotuvė duris atvers šalia Vilniaus esančiuose Galgiuose, adresu Taikos g. 1A, rašoma „Lidl“ pranešime spaudai.
„Lidl“
„Lidl“ / Bendrovės nuotr.

„Rudens sezoną pradedame dar vienos parduotuvės atidarymu – šį kartą savo pirkėjus pakviesime į naują parduotuvę Vilniaus rajone, Galgiuose. Susipažindami su bendruomene ir skatindami sveiką gyvenseną, kartu su partneriais ruošiame pažintinį maršrutą aplink Galgius, kuris leis pažinti rudens spalvomis nuspalvintas apylinkes“, – kalbėjo „Lidl Lietuva“ korporatyvinių reikalų ir komunikacijos vadovas Antanas Bubnelis.

Naujoji parduotuvė pirkėjų kasdien lauks nuo 8 iki 22 valandos. Parduotuvės komandą sudarys maždaug 30 darbuotojų.

Naujoji parduotuvė yra įprasto ir daugeliui pirkėjų puikiai pažįstamo formato. Parduotuvėje iš viso veiks 11 kasų: 5 įprastinės bei 6 savitarnos, iš kurių visos – XXL dydžio. Šios kasos puikiai pritaikytos esant didesniems pirkiniams bei greitiems apsipirkimams. Skaičiuojama, kad savitarnos kasose atsiskaityti už prekes galima per vidutiniškai 2 minutes.

Šalia parduotuvės taip pat įrengta itin patogi ir erdvi automobilių stovėjimo aikštelė, kuri leis visada rasti vietos automobilio pastatymui ir užtikrins greitą ir patogų apsipirkimą. Parduotuvė taip pat bus patogi ir elektromobilių vairuotojams – šalia parduotuvės veiks greito įkrovimo elektromobilių stotelė, kurioje vienu metu bus galima krauti du automobilius.

Norint geriau pažinti Galgių regioną, prekybos tinklas atidarymo proga pristatys ir specialiai sukurtą pažintinį turą pėsčiomis po Galgius ir jų apylinkes. Žygio atstumas – apie 16 km, jis apims tiek gamtos, tiek ir miesto objektus. Žygio metu bus galima geriau pažinti pačius Galgius ir jų apylinkes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?