Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Lidl“ ieško darbuotojų naujoms parduotuvėms: kandidatus vilioja įvairiomis premijomis

„Lidl Lietuva“ renka komandas naujoms parduotuvėms šalia Vilniaus įsikūrusioje Riešėje ir Bukiškyje, netoli Avižienių, rašoma „Lidl Lietuva“ pranešime spaudai.
Lidl parduotuvė
Lidl parduotuvė / Lidl Lietuva nuotr.
Temos: 3 Lidl Karjera Darbas

„Sparčiai vykdome „Lidl“ tinklo plėtrą Lietuvoje – artimiausiu metu duris atvers net dvi naujos mūsų parduotuvės šalia Vilniaus. Šiuo metu buriamoms, apie 30 žmonių dydžio komandoms“, – sako Sandra Savickienė, „Lidl Lietuva“ valdybos narė ir personalo vadovė.

Taip pat parduotuvių Riešėje ir Bukiškyje darbuotojams, išdirbusiems 6 mėnesius, bus išmokėti vienkartiniai priedai, siekiantys 500 eurų (neatskaičius mokesčių), o po 1 darbo mėnesio – suteikta papildoma 100 eurų „Lidl“ dovanų kortelė.

„Lidl Lietuva“ darbuotojų ieško pardavėjo pozicijai. Prie komandos kviečia prisijungti ir tuos, kurie panašaus darbo patirties dar neturi – prieš darbo startą visi nauji darbuotojai teorinių ir praktinių žinių semsis išsamiuose mokymuose, pažymi S.Savickienė.

Norintiems kandidatuoti į šią poziciją, užtenka užpildyti internete esančią formą, o dėl tolimesnių veiksmų su kandidatu susisieks įmonės atstovai.

Siūlo motyvuojantį atlyginimą

„Mums ypač svarbu, kad darbuotojai jaustųsi finansiškai stabilūs ir saugūs. Šį tikslą pasiekti padeda ne tik aukštas atlyginimas, bet ir užmokesčio augimo perspektyvos. Įmonėje veikia pakopinė atlyginimo kėlimo sistema, kuri darbuotojui leidžia nuo pat pirmos darbo dienos žinoti, kaip keisis jo atlyginimas ateityje“, – tvirtina S.Savickienė.

Be to, „Lidl Lietuva“ darbuotojų finansinį saugumą užtikrina ir kitomis priemonėmis, pavyzdžiui, kas mėnesį darbuotojams suteikia „Lidl“ korteles, už kurias jie gali įsigyti prekių visose „Lidl“ parduotuvėse.

Papildomos naudos ne tik darbuotojams, bet ir jų artimiesiems

„Lidl Lietuva“ ypač daug dėmesio skiria darbuotojų sveikatai, todėl po bandomojo laikotarpio visiems darbuotojams suteikiamas papildomas sveikatos draudimas, o šaltuoju sezonu – nemokami skiepai nuo gripo kolektyvo nariams ir jų vaikams iki 14 metų.

Įmonė rūpinasi ne tik fizine, bet ir emocine sveikata – visi darbuotojai gali nemokamai apsilankyti dešimtyje gydytojo psichoterapeuto ar psichologo-psichoterapeuto psichoterapijos seansų per metus ir pasinaudoti specialia konsultacijų programa „Gali mumis pasikliauti!“, kuri suteikia galimybę kolektyvo nariams ir jų artimiesiems nemokamai pasikonsultuoti su specialistais teisiniais, asmeniniais ar finansiniais klausimais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas