Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Lietuvių meilė nuolaidoms neblėsta: paaiškino, kodėl penktadienį pirkėjai šluoja vieno prekybos tinklo lentynas

Penktadienį, apie 14 valandą, „Akropolio“ „Maximoje“ apsilankęs 15min skaitytojas Darius pasakojo nustebęs, kad viduryje dienos parduotuvėje – gausybė žmonių, o kai kurios lentynos, pavyzdžiui, vienkartinių nosinių – tuščios. Kaip paaiškino „Maxima LT“ atstovai, penktadienį pirkėjų srautas „Akropolio“ parduotuvėje išaugo 50 proc., o pirkėjus, pasirodo, taip suviliojo paskelbtos nuolaidos.
Pirkėjai šluoja „Maximos“ lentynas
Pirkėjai šluoja „Maximos“ lentynas / 15min.lt koliažas

„Man buvo netikėta, kad penktadienį 14 valandą parduotuvėje tiek daug žmonių. Ypač daug žmonių buvo ties buitine chemija, o prie kosmetikos prekių buvo apskritai sunku prasisprausti“, – pasakojo Darius.

Pasak jo, keista buvo ir vidury dienos matyti tiek daug automobilių stovėjimo aikštelėje, o prekių vežimėliai buvo beveik pasibaigę – keturių parduotuvės darbuotojų komanda vežimėlius iš stovėjimo aikštelės vežė atgal į parduotuvę, kad jų nepritrūktų.

15min skaitytojo nuotr./Pirkėjų antplūdis „Maximoje“
15min skaitytojo nuotr./Pirkėjų antplūdis „Maximoje“

Parduotuvėje apsilankiusį vilnietį nustebino ir ištuštėjusios kai kurių prekių, kaip vienkartinių nosinių, lentynos.

Shutterstock nuotr./Pirkėjų antplūdis „Maximoje“
Shutterstock nuotr./Pirkėjų antplūdis „Maximoje“

Pirkėjų srautas išaugo 50 proc.

„Maxima LT“ išorinės komunikacijos vadovė Gintarė Kmitė 15min sakė, kad penktadienį „Akropolio“ „Maximoje“ pirkėjų srautas išaugo 50 proc., o bendrai tinklo parduotuvėse – ketvirtadaliu. Pasirodo, pirkėjai į parduotuves suplūdo privillioti penktadienį prekybos tinklo „Maxima“ parduotuvėse visoje Lietuvoje prasidėjusių „Didžiųjų nuolaidų dienų“.

Jų metu rugpjūčio 9-11 dienomis pirkėjams, perkantiems dvi ar daugiau skirtingų arba vienodų ne maisto prekių, suteikiama 50 proc. nuolaida.

„Įprastai paskelbus tokias dideles nuolaidas „Maximoje“ ženkliai išauga norinčiųjų įsigyti pigesnių prekių pirkėjų srautas“, – paaiškino G.Kmitė.

Pasak jos, šių nuolaidų metu dažniausiai pirkėjai iš prekių lentynų šluoja tualetinį popierių, šlapią augintinių maistą, kojines, indus, asmens higienos priemones ir įvairias buitines namų apyvokos prekės.

„Maxima“ nuotr./Pirkėjai
„Maxima“ nuotr./Pirkėjai

G.Kmitė vardijo, kad šiomis dienomis pirkėjai gali perpus pigiau įsigyti namų apyvokos reikmenis, vaikų, augintinių prekes, buitinę techniką, indus, puodus, keptuves, tekstilę, asmens higienos priemones, kanceliarines prekes, bei dar daugiau ne maisto kategorijos prekių.

„Maxima“ nuotr./Pirkėjai
„Maxima“ nuotr./Pirkėjai

G.Kmitė teigė, kad prekybos tinklui atsižvelgus į išaugusius pirkėjų srautus, į pagalbą parduotuvėse dirbantiems kolegoms jau jungiasi ir administracijos darbuotojai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas