Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Lietuvoje veiklą pradeda alternatyvaus finansavimo įmonė „Finpro“

Daugiau nei 17 metų patirtį verslo finansavimo srityje turintis Dainius Vaičikonis įsteigė alternatyvaus finansavimo įmonę „Finpro”. Veiklą pradedanti bendrovė teiks faktoringo, verslo paskolų, lizingo ir ilgalaikės nuomos paslaugas, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Dainius Vaičikonis
Dainius Vaičikonis / „Finpro“ nuotr.
Temos: 2 Verslas Finansai

„Net neabejoju, kad sukaupta įvairiapusė patirtis užimant įvairias vadovaujančias pozicijas keliuose didžiuosiuose Lietuvos bankuose, alternatyvių ir nebankinių paslaugų įmonėse bei fintech kompanijose leis „Finpro” pasiūlyti klientui tinkamiausius alternatyvaus finansavimo sprendimus.

Keliame sau tikslą, kad mums padedant smulkių ir vidutinių įmonių vadovai galėtų sau leisti skirti mažiau laiko finansavimo paieškai, tačiau daugiau fokusuotis į savo verslo vystymą. Į klientus žiūrime labiau kaip į partnerius, kuriems norime padėti, kad jų verslai augtų greičiau. Todėl kiekvienam klientui teiksime individualias ekspertines finansavimo konsultacijas ir personalizuotus, tik jam pritaikytus pasiūlymus”, – teigia „Finpro” įkūrėjas ir vadovas D.Vaičikonis.

Anot D.Vaičikonio, „Finpro” jau teikia finansavimo paslaugas visa apimtimi, toliau plečia komandą. Paskutinių metų tendencijos rodo, kad bankų paskolų įmonėms portfelis Lietuvoje mažėja, smulkusis ir vidutinis verslas sunkiai prieina prie tradicinio finansavimo. Rinkoje jaučiamas ryškus alternatyvaus skolinimosi paslaugų poreikis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas