Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Lietuvos geležinkelių“ teisės ir atitikties direktorius – I.Beržauskas

„Lietuvos geležinkelių“ (LTG) teisės ir atitikties direktoriaus pareigas antradienį pradeda eiti Irmantas Beržauskas. Daugiau kaip 13 metų patirtį teisės srityje sukaupęs profesionalas sustiprins LTG vadovų komandą, rašoma „Lietuvos geležinkelių“ pranešime žiniasklaidai.
Irmantas Beržauskas
Irmantas Beržauskas / Asmeninio archyvo nuotr.

„LTG Grupė, siekdama, kad aplinkai draugiškas geležinkelių transportas taptų dar patrauklesnis tiek gyventojams, tiek ir verslui, šiuo metu koncentruojasi į kelias pagrindines kryptis. Pirma, didelį dėmesį skiriame intermodalinių krovinių gabenimui ir siekiame verslo plėtros užsienio šalyse – pavyzdžiui, Lenkijoje. Antra, įgyvendiname svarbius strateginius projektus Lietuvoje: elektrifikuojame ruožą Vilnius-Klaipėda, į priekį juda „Rail Baltica“ projektas. Tad solidžią patirtį sukaupusio profesionalo prisijungimas sustiprins su šiomis svarbiomis užduotimis dirbančią komandą“, – sako Egidijus Lazauskas, LTG generalinis direktorius.

„Galimybė prisijungti prie LTG komandos man yra svarbi ir maloni. Tikiu, kad mano sukaupta patirtis, taip pat – ir dirbant su valstybės valdomų įmonių valdymo ir priežiūros organais, prisidės siekiant ilgalaikių strateginių įmonių grupės tikslų“, – sako I.Beržauskas.

Pastaruosius devynerius metus I.Beržauskas dirbo bendrovėje „Klaipėdos nafta“, kur nuo 2019-ųjų liepos ėjo teisės skyriaus vadovo pareigas. Jis taip pat yra dirbęs teisininku kompanijoje „Gridin‘s Group“ bei advokatų kontoroje „Konsus“.

I.Beržauskas yra asociacijos „Baltic Institute of Corporate Governance“ narys. Jo patirtį papildo vadovų magistrantūros studijos Stokholmo aukštojoje mokykloje Rygoje ir tarptautinės vadybos konsultavimo įmonės „McKinsey&Company“ programa „McKinsey“ management program“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas