Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Lindex“ turi naują dizaino skyriaus vadovę – Niną Starck

„Lindex“ priėmė į darbą naują dizaino skyriaus vadovę Niną Starck. Prieš tai ji dirbo „H&M“, kur buvo atsakinga už bendrąją mados tendencijų analizę. Dizaino skyriaus vadovė Nina Starck dirbs ir „Lindex“ pirkimų padalinyje, pranešė įmonė.
Nina Starck
Nina Starck / lindex nuotr.
„Norime, kad „Lindex“ toliau kurtų savo mados tendencijas. Eidama naująsias pareigas, Nina Starck padės mums dar daugiau dėmesio skirti dizainui, ir tai turės teigiamos įtakos mūsų prekių pasiūlai“,– teigia „Lindex AB“ generalinis direktorius Göranas Bille.

Nina Starck baigė studijas Borås dizaino institute ir Stokholmo rūbų dizaino ir siuvimo akademijoje. Seniau ji vadovavo kūrybiniam darbui rengiant naujas kolekcijas ir dirbo „H&M“, kur buvo atsakinga už bendrąją mados tendencijų
analizę.

„Bus labai įdomu pažinti „Lindex“ ir jos klientus. Man dizainas visų pirma reiškia sėkmingą aiškios ir įkvepiančios, ryškia tema paremtos vizijos, kurios laikomasi visame procese, t. y. nuo sukūrimo iki pat kolekcijų, kurias mato pirkėjai mūsų parduotuvėse, perdavimą“, – teigė naujoji dizainerė.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas