Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„LTG Link“ startuos bilietų pardavimo sistema per mobiliąją programėlę

Keleivių vežimo geležinkeliu bendrovė „LTG Link“ pasirašė sutartį su jungtinės veiklos pagrindu dirbančia įmone UAB „Fortevento“ ir Estijos įmone „Turnit“ dėl naujos bilietų pardavimo sistemos diegimo.
LTG Link
LTG Link / Lietuvos geležinkelių nuotr.

„Įsigyti bilietus bus galima žymiai patogiau ir greičiau. Palengvės ir visas kelionės planavimas: susikurtoje asmeninėje paskyroje bus galima laikyti įsigytus bilietus, matyti duomenis apie savo keliones, gauti pranešimus apie svarbius pokyčius, naudotis dinaminės kainodaros pasiūlymais, dalyvauti lojalumo programoje bei pasinaudoti kitais privalumais. Ateityje į mobiliąją programėlę planuojame integruoti ir kitas transporto rūšis, kad klientas galėtų susiplanuoti kelionę nuo durų iki durų – ir su vienu bilietu“, – pasakoja „LTG Link“ vadovas Linas Baužys.

Estų bendrovės „Turnit“ sukurtomis sistemomis naudojasi daugiau kaip 40 keleivių vežimo operatorių, tarp jų – tokios įmonės kaip „Nettbuss“, „Eurolines“, „Transdev“, „Lux Express“, „Isilines“, „Slovak Lines“ ir kt.

Naujoji bilietų pardavimo sistema įsigyjama „SaaS“ (programinės įrangos kaip paslaugos) pagrindu. Sutartis pasirašyta 5 metų laikotarpiui, maksimali vertė siekia 7 mln. eurų.

„LTG Link“ – „Lietuvos geležinkelių“ grupės dalis, nuo 2019 m. rugsėjo veikianti kaip atskira bendrovė, atsakinga už keliones traukiniais Lietuvoje ir užsienyje. Bendrovės tikslas – tapti pirmuoju pasirinkimu keliaujantiems ir kurti naują keliavimo patirtį, skatinant rinktis patogią, saugią ir gamtai draugišką transporto priemonę – traukinį. Pastaruosius kelerius metus bendrovės keleivių skaičius nuosekliai augo, o 2019-aisiais keliones traukiniais rinkosi rekordinis skaičius žmonių – 5,5 mln.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas